Μέι: Η τρομοκρατική απειλή στο Ηνωμένο Βασίλειο παραμένει ισχυρή
«Καλώ τον κόσμο να παραμείνει σε επαγρύπνηση»
Το σημερινό συμβάν έξω από το κτίριο του κοινοβουλίου είναι σοκαριστικό, δήλωσε η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, προειδοποιώντας πως η τρομοκρατική απειλή στο Ηνωμένο Βασίλειο παραμένει ισχυρή.
Η αστυνομία ανέφερε ότι ένας άνδρας έριξε εκ προθέσεως το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε πάνω σε πεζούς και ποδηλάτες, τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους προτού πέσει πάνω στα κάγκελα του βρετανικού κοινοβουλίου.
«Η απειλή στο Ηνωμένο Βασίλειο από την τρομοκρατία παραμένει ισχυρή. Καλώ τον κόσμο να παραμείνει σε επαγρύπνηση», ανέφερε σε δήλωσή της η Μέι, η οποία βρίσκεται σε διακοπές στο εξωτερικό.
Εκπρόσωπος της Μέι δήλωσε πως ενημερωνόταν τακτικά από τους αξιωματούχους ασφαλείας καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας.
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]
- Ντουπλάντις: «Ο Καραλής με πίεσε πολύ, απολαμβάνω να αγωνίζομαι εναντίον του» (vid)
- Οι τιμές του πετρελαίου δεν αποτυπώνουν την πραγματική εικόνα της αγοράς




