Αμετανόητος εμφανίζεται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, καθώς δεν τον πτοούν ούτε οι δικαστικές αποφάσεις.

Τι κι αν με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών υποχρεούται να καταβάλλει αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση 20.000 ευρώ στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, για ηθική βλάβη και 5.000 ευρώ στην Ομοσπονδία για προσβολή της φήμης της, με τους νόμιμους τόκους;

Τι αν η απόφαση προβλέπει ότι υποχρεούται να αναρτήσει περίληψη της εν λόγω απόφασης στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook) και καταβολή μέρος των δικαστικών εξόδων;

Τίποτα, από τα παραπάνω δεν προτίθεται να κάνει ο κ. Πολάκης, όπως τουλάχιστον προκύπτει από την οργισμένη αντίδρασή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αποκαλεί «εντεταλμένα ψευτοπαλήκαρα» τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) προειδοποιώντας τους ότι δεν κάνει πίσω.

Αναφέρει δε ότι, η υπόθεση της προσφυγής της ΠΟΕΔΗΝ κατά του προσώπου του εκδικάστηκε στις 8 Μαρτίου, ενώ η απόφαση εκδόθηκε στις 29 Ιουνίου και στον ίδιον δεν έχει επιδοθεί ακόμα.

Αναρτά μάλιστα και επίσημη ανακοίνωση που εξεδόθη από το Γραφείο Τύπου του, ως αναπληρωτή υπουργού Υγείας, στην οποία επισημαίνεται ότι είχε ζητήσει δια της πληρεξουσίου δικηγόρου του να αναβληθεί η δίκη λόγω αποδεδειγμένων ταυτόχρονων υποχρεώσεων του στο Κοινοβούλιο, αλλά το αίτημα αυτό δεν έγινε δεκτό και δικάστηκε ερήμην και γι’ αυτό έχει ασκήσει έφεση.

Τέλος, ο Παύλος Πολάκης ξεκαθαρίζει ότι, «καμία περίληψη δικαστικής απόφασης ή διορθωτική δημοσίευση του Αν. Υπουργού Υγείας στα social media, να μην αναμένουν να δουν οι «θιγμένοι ενάγοντες» της υπόθεσης αυτής, όχι μόνο επειδή είχαν το θράσος να επικαλεστούν στοιχεία από την τραγική κατάσταση του δημόσιου συστήματος Υγείας την περίοδο 2012-2014 που κυβερνούσαν οι πολιτικοί τους φίλοι και να τα παρουσιάσουν ως στοιχεία του 2016, δηλαδή επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κυρίως γιατί τίποτα δεν μπορεί να «επανορθώσει» την λαϊκή πεποίθηση ότι αυτού του είδους ο «συνδικαλισμός» και τα ενεργούμενά του αποτελούν πια παρελθόν, ή καλύτερα «σκουπίδια της ιστορίας»».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο