Παγωτό σοκολάτας με γάλα αμυγδάλου
Νόστιμη και διαιτητική επιλογή.
Υλικά για δύο μερίδες
2 φλιτζάνια γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι ξυλιτόλη (γλυκαντική ουσία)
1/4 φλιτζάνι σκόνη κακάο
Εκτέλεση
Αναμίξτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ μέχρι να διαλυθεί το γλυκαντικό. Ρίξτε το μίγμα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και βάλτε το στην κατάψυξη για περίπου 4 ώρες.
Χρησιμοποιήστε ένα πιρούνι για να σπάσετε το παγωμένο παγωτό σε κομμάτια, έτσι ώστε να χωράνε στο μπλέντερ. Λιώστε στο μπλέντερ μέχρι το μίγμα να γίνει κρεμώδες. Ρίξτε το μίγμα σε ένα χώρο ανοξείδωτο σκεύος και βάλτε το στην κατάψυξη πάλι για 1-5 ώρες.
- Φθιώτιδα: Άντρας καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τίμι Άλεν
- Κλειστός ο Δήμος Πυλαίας–Χορτιάτη την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου λόγω συμμετοχής στην απεργία των δήμων της χώρας
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Αθήνα οι συλληφθέντες για το σκάνδαλο – Aνάμεσά τους γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής
- Τροχαίο στο Παγκράτι: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό που διέσχιζε τον δρόμο
- Θεσσαλονίκη: Το μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο από ψηλά – Δείτε φωτογραφίες