Έκανε πράξη τη δέσμευση του ο ΠΑΟΚ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατέθεσε το ποσό των εισπράξεων του αγώνα με τη Βασιλεία, για τις ανάγκες των πληγέντων των φονικών πυρκαγιών της Αττικής. Με εντολή Σαββίδη ο Δικέφαλος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τις αρχές για περαιτέρω βοήθεια
Ο Ιβάν Σαββίδης είχε δεσμευτεί πως τα έσοδα από τον αγώνα με τη Βασιλεία θα δοθούν για τις ανάγκες των πληγέντων των φονικών πυρκαγιών της Αττικής. Αυτό έγινε σήμερα (26/7) πράξη με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταθέτει τα χρήματα που εισπράχθηκαν προς βοήθεια των συνανθρώπων μας που περνούν δύσκολες ώρες.
Μάλιστα, η βοήθεια του Δικεφάλου δεν σταματάει εδώ, αφού με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, οι επιτελείς των «ασπρόμαυρων» βρίσκονται διαρκώς σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τις αρχές, για τις επιπλέον ανάγκες που υπάρχουν, ώστε να παρασχεθεί βοήθεια σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.
- «Άνθρακες ο θησαυρός» τα μέτρα της κυβέρνησης για τα καύσιμα
- Συνταγή: Ζυμαρικά με φέτα και ντοματίνια
- Συναγερμός σε σχεδόν όλη την Ουκρανία λόγω ρωσικών επιθέσεων
- Ιράν: Μαίνεται ο πόλεμος, παρά τα λεγόμενα Τραμπ – Στο στόχαστρο μπαίνουν ενεργειακές υποδομές
- Στην πυρά: Επτά τροφές που καίνε το λίπος
- Βροχές και καταιγίδες την Τρίτη – Ο καιρός την 25η Μαρτίου


