Ο Ολυμπιακός είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και το έχει πράξει αμέτρητες φορές, με εντολή του ηγέτη του, Βαγγέλη Μαρινάκη. Έτσι και τώρα που η χώρα βιώνει μια τραγωδία, ο Ολυμπιακός δείχνει ξανά το κοινωνικό του πρόσωπο, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να επισημαίνει με ανακοίνωση της, πως θα δοθεί ένα εκατ. ευρώ για την στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.
Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε εντολή να δοθεί άμεσα ένα εκατ. ευρώ στους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τις φωτιές.
Αν μη τι άλλο μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία από τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, που αποδεικνύει με πράξεις ότι είναι πάντα παρών όταν η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συμμετέχει στο μέγα ελληνικό πένθος για τους συνανθρώπους μας που έφυγαν τόσο άδοξα.
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προσφέρει άμεσα 1 εκατομμύριο ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων ενώ θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για να ανοιχτούν λογαριασμοί σε τρεις τράπεζες (Πειραιώς, Εθνική, Alpha) ώστε οι φίλαθλοι του Συλλόγου και όποιος άλλος επιθυμεί να προσφέρουν ανάλογα με τις δυνατότητές τους.
Σε αυτές τις δύσκολες ώρες όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Μετά από συγκλονιστικό ματς στην Πολωνία που κρίθηκε στις δύο παρατάσεις, ο Άρης Betsson επικράτησε της Σλασκ στην Πολωνία με 113-107 και παρέμεινε ζωντανός για πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup
Με τον Βασίλη Τολιόπουλο να έχει 21 πόντους και 5 ασίστ, στην καλύτερη εμφάνισή του με τα «πράσινα», ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε εύκολα της Μπασκόνια (93-74) για βελτιώσει το ρεκόρ του στο 14-9.