Ένα μήνα εκτός ο Τσιγκρίνσκι – Χάνει τα προκριματικά του Champions League
Οριστικά χωρίς τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα μπει στην μάχη για τα προκριματικά του Champions League η ΑΕΚ, καθώς όπως έγινε γνωστό ο Ουκρανός στόπερ θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα
Οριστικά χωρίς τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα μπει στην μάχη για τα προκριματικά του Champions League η ΑΕΚ, καθώς όπως έγινε γνωστό ο Ουκρανός στόπερ θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα.
Ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ο Τσιγκρίνσκι έδειξε θλάση β΄βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο, με την επιστροφή του στη δράση να υπολογίζεται έτσι για τις αρχές Σεπτεμβρίου.
Κάτι που αναμφίβολα προκαλεί έντονο προβληματισμό στον Μαρίνο Ουζουνίδη, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του ποιοτικότερου αμυντικού για ένα σημαντικό διάστημα.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι Κιτρινόμαυροι προπονήθηκαν χωρίς πρόβλημα σήμερα στα Σπάτα, με τον Εζέκιελ Πόνσε να συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς, δείχνοντας πως σύντομα θα βρίσκεται στο επίπεδο των υπολοίπων. Μετά την αναβολή του φιλικού με τον Άρη αποφασίστηκε να υπάρξει και αύριο κανονικά προπόνηση, με το ραντεβού των παικτών της ΑΕΚ στα Σπάτα να δίνεται για τις 19:00.
- Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η χήρα του Τράγκα – Απολογήθηκε για ξέπλυμα και φοροδιαφυγή 13 εκατ. ευρώ
- Αλί Λαριτζανί: Ποιος είναι ο «Κένεντι του Ιράν» που φέρεται να δολοφονήθηκε από το Ισραήλ;
- Ζάκυνθος: Τροχαίο με σύγκρουση λεωφορείου που μετέφερε μαθητές – Απεγκλωβίστηκε τραυματίας ο οδηγός του ΙΧ
- Νίκη για την επιστήμη – Δικαστήριο μπλόκαρε τις αντιεμβολιαστικές πολιτικές της κυβέρνησης Τραμπ
- Νταβίντ Σίλβα: «Ο Πελεγκρίνι τα πάει καλά, η Μπέτις μπορεί να περάσει τον Παναθηναϊκό»
- Η επίθεση των ακραίων μπακ και ο φανταστικός Ρέτσος




