Οι ερυθρόλευκοι έμαθαν ήδη ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι τους για τον τρίτο προκριματικό γύρο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με το όνομα της σκωτσέζικης Ρέιντζερς να ξεχωρίζει
Η UEFA χώρισε σε υπογκρούπ τις ομάδες ενόψει της κλήρωσης του Europa League και ο Ολυμπιακό τοποθετήθηκε στο τέταρτο, που μοιάζει να είναι ένα από τα πιο δύσκολα.
Οι ερυθρόλευκοι έμαθαν ήδη ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι τους για τον τρίτο προκριματικό γύρο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με το όνομα της σκωτσέζικης Ρέιντζερς να ξεχωρίζει.
Αναλυτικότερα, ο Ολυμπιακός στην κλήρωση η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 15:00 θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια εκ των: Τζουργκάρντεν (Σουηδία) – Μάριουπολ (Ουκρανία), ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία) – Αντμίρα Βάκερ (Αυστρία), Όσιγιεκ (Κροατία) – Ρέιντζερς (Σκωτία), Λουκέρνη (Ελβετία) ή Γκόρνικ Ζάμπρζε (Πολωνία) – Τρέντσιν (Σλοβακία).
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.