Άρης : «Αρραβώνας» με Nova η μετάδοση του φιλικού
Προάγγελος συμφωνίας με τη συνδρομητική τηλεόραση η κάλυψη τη αναμέτρησης με την ΑΕΚ
Ο Άρης θα είναι όπως όλα δείχνουν μία από τις «άστεγες» τηλεοπτικά ομάδες που οδεύει προς συμφωνία με την ψηφιακή πλατφόρμα που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της πλειοψηφίας των ΠΑΕ της Σούπερλιγκ.
Η συμφωνία των δύο πλευρών για την μετάδοση του φιλικού της Τετάρτης με την ΑΕΚ, εκτιμάται ότι αποτελεί την προαναγγελία της συμφωνίας, παρά το ότι επίσημα από την Αλκμήνης δεν υπάρχει επιβεβαίωση -ούτε όμως και διάψευση- του σεναρίου αυτού.
Αυτό που είναι δεδομένο, πάντως, είναι ότι οι κιτρινόμαυροι μέσω του Θόδωρου Καρυπίδη και η ψηφιακή τηλεοπτική πλατφόρμα βρίσκονται σε συζητήσεις προς την επίτευξη συμφωνίας.
- Τραμπ: Θα ήταν σοφό για τον Μαδούρο να φύγει – Μαδούρο: Θα τα πήγαινε καλύτερα ο Τραμπ αν κοιτούσε τη χώρα του
- Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει όλα τα μεγάλα υπεράκτια έργα αιολικής ενέργειας, για «λόγους εθνικής ασφαλείας»
- Κολομβία: Drones θα ψεκάσουν με γλυφοσάτη φυτείες κόκας, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Ουκρανία: Νέα ρωσική επίθεση στην Οδησσό – Στο στόχαστρο πλοίο και λιμενικές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αν ταξιδέψετε…
- Στο στόχαστρο η Binance για λειτουργία ύποπτων λογαριασμών



