«Συμπαίκτης του Ρονάλντο ο Γοδίν»
Οι Ιταλοί θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του Ντιέγκο Γοδίν από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Γιουβέντους
Η ιταλική εφημερίδα με έδρα το Τορίνο, La Stampa, αναφέρει πως απομένουν μόνο τα τυπικά για να κλείσει άλλη μια τεράστια μεταγραφή η Γιουβέντους. Πρόκειται για τον Ουρουγουανό στόπερ της Ατλέτικο και έναν από τους καλύτερους στον κόσμο, Ντιέγκο Γοδίν.
Το ρεπορτάζ αναφέρει πως υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ παίκτη και ομάδας για τριετές συμβόλαιο και απολαβές που θα φτάνουν τα 4 εκατ. ευρώ ετησίως, την ώρα που η ρήτρα αγοράς του από τους ροχιμπλάνκος ανέρχεται στα 20 εκατ. ευρώ.
Αν και η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να ισοφαρίσει την προσφορά της Γιουβέντους στον Ουρουγουανό, υπάρχει η πεποίθηση (έως και σιγουριά) ότι το αφεντικό της άμυνας της Ατλέτικο, είναι θέμα ημερών να γίνει συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο, ισχυροποιώντας αφάνταστα τη Γιουβέντους που δείχνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα.
- Topolino, το μικρό αυτοκίνητο της Fiat που θέλει να κερδίσει τις ΗΠΑ
- Δημοσκόπηση: Ολική επαναφορά Τσίπρα στο πολιτικό προσκήνιο – Ένας στους πέντε πολίτες δηλώνουν δυνητικοί ψηφοφόροι
- Πυροβολισμοί στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Κεντάκι
- Τζέρεμι Ο. Χάρις: Ελεύθερος χωρίς κατηγορίες στην Ιαπωνία ο ηθοποιός του Emily In Paris μετά την υπόθεση MDMA
- Κέμνιτζ – Πανιώνιος 73-68: «Έμεινε» από δυνάμεις στο 4ο δεκάλεπτο…
- Agrotica: Η ΔΕΘ μεταφέρει την κλαδική έκθεση – Κινητοποιήσεις και αποχώρηση εταιρειών αλλάζει τον σχεδιασμό


