Άρης : Γεμίζει το ρόστερ
Οι παίκτες του Άρη επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις και ο Ερέρα θα έχει στη διάθεση του και τους Κολάσο και Γκαρσία
Η σημερινή είναι η τελευταία ημέρα ξεκούρασης για τους παίκτες του Άρη , μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Πάκο Ερέρα. Οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, στο γήπεδο του Πανοράματος, καθώς στο Δασυγένειο συνεχίζονται οι βελτιωτικές εργασίες και αναμένεται να παραδοθεί προς χρήση μετά την επιστροφή της αποστολής από την Ολλανδία.
Ο προπονητής του Άρη θα έχει από αύριο στη διάθεση του και τους Νικολάς Κολάσο και Ματέο Γκαρσία, που θα έχουν την πρώτη τους γνωριμία με τους νέους τους συμπαίκτες. Ακόμα, πιο ενεργό ρόλο στις προπονήσεις θα έχουν και οι τρεις Ισπανοί, Ματίγια, Μενέντεθ και Κουέστα.
Ο Ερέρα αναμένεται να δώσει έμφαση και στην τακτική στις προπονήσεις των επόμενων ημερών, ενόψει και του φιλικού της Τετάρτης με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.
- Γεμάτες με τοξικές στρατιωτικές βάσεις οι ΗΠΑ – Χιλιάδες στρατιωτικοί μολυσμένοι
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης

