Στην Ελλάδα φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί το πολυσυζητημένο ενδεχόμενο μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιουβέντους.
Ο ιδιοκτήτης της «βέκια σινιόρα» πήγε εσπευσμένα στο αεροδρόμιο της Πίζας στο πρωϊ της Τρίτης (10/7) προκειμένου να ταξιδέψει στην Καλαμάτα.
O λόγος αυτής της επίσκεψης φυσικά δεν είναι άλλος από την επίτευξη συμφωνίας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος επέλεξε την πόλη της Πελοποννήσου για να κάνει τις διακοπές του.
Με τη Γιουβέντους διατεθειμένη να καλύψει τα 100 εκατ. ευρώ που ζητάει η Ρεάλ, ο ισχυρός άνδρας «γηραιάς κυρίας» θέλει να χειριστεί ο ίδιος τις λεπτομέρειες της μεταγραφικής βόμβας του καλοκαιριού.
EXCLUSIVO! Fotos del presidente de la Juventus Andrea Agnelli esta mañana al aeropuerto de Pisa embarcando destino Kalamata, Grecia, para reunirse con Cristiano Ronaldo pic.twitter.com/YxhTs06Jlq
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.