Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Στο 57΄ του αγώνα με την Κολομβία, ο Κέιν έγινε ο 5ος παίκτης που σκοράρει τρία πέναλτι σε ένα Μουντιάλ και ο πρώτος από αυτό του 1994 και τον Χρίστο Στόιτσκοφ
Ο Χάρι Κέιν της Αγγλίας και ο Γέρι Μίνα της Κολομβίας ήταν αναμφίβολα τα πρόσωπα του αποψινού συγκλονιστικού αγώνα στη φάση των «16» του Μουντιάλ της Ρωσίας, που βρήκε τα «τρία λιοντάρια» να πανηγυρίζουν την πρόκριση στα προημιτελικά, μετά τη διαδικασία των πέναλτι.
Τα ρεκόρ του Χάρι Κέιν
Τα έξι τέρματα που συμπλήρωσε απόψε χάρισαν στον 24χρονο τη δεύτερη θέση στη λίστα της Αγγλίας με τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών, προσπερνώντας τον Τζεφ Χαρστ, ο οποίος… έπεσε στην τρίτη με 5 τέρματα. Στην κορυφή βρίσκεται ο Γκαρι Λίνεκερ με 10, αλλά ο Κέιν… καλοβλέπει ακόμη έναν εκθρονισμό αν συνεχίσει στη διοργάνωση.
Έγινε ο δεύτερος Άγγλος που σκοράρει έξι τέρματα σε ένα Μουντιάλ, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Λίνεκερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986.
Στο 57΄ του αγώνα με την Κολομβία, ο Κέιν έγινε ο 5ος παίκτης που σκοράρει τρία πέναλτι σε ένα Μουντιάλ και ο πρώτος από αυτό του 1994 και τον Χρίστο Στόιτσκοφ (Βουλγαρία).
Στο ντεμπούτο του σε Μουντιάλ ο Κέιν έχει πετύχει έξι τέρματα, όσα δηλαδή έχει σημειώσει σε όλες τις συμμετοχές του σε Παγκόσμια Κύπελλα μέχρι σήμερα ο Λιονέλ Μέσι.
O επιθετικός της Τότεναμ έγινε με το εύστοχο πέναλτι στο 57΄ της αναμέτρησης με την Κολομβία ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Αγγλίας, μετά το 1939 και τον Τόμι Λότον, που βρίσκει δίχτυα σε έξι διαδοχικές συμμετοχές με τα «τρία λιοντάρια».
Τα ρεκόρ του Γέρι Μίνα
Με το τρίτο τέρμα που σημείωσε στο φετινό Μουντιάλ, ο Μίνα ισοφάρισε το ρεκόρ με τα περισσότερα από έναν αμυντικό σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Γερμανός Πολ Μπράιτνερ είχε πετύχει κάτι αντίστοιχο το 1974.
Ο Μίνα έγινε ο πρώτος παίκτης που σημείωσε τρία γκολ με κεφαλιές σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά τους Μίροσλαβ Κλόζε (Γερμανία), που είχε πέντε το 2002.
Ο Ολυμπιακός έκανε μια καλή προπόνηση απέναντι στο Παλαιό Φάληρο, νίκησε 24-7 και τώρα στρέφει την προσοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Μπρέσια για το Champions League.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζητά με καταγγελία της την τιμωρία των Γιώργου Μπαρτζώκα και Εβάν Φουρνιέ για όσα έγιναν στο πρόσφατο ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.
Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε τη Μάντσεστερ Σίτι με δύο νίκες στη φάση των «16» του Champions League και οι οπαδοί της Βασίλισσας που ταξίδεψαν για τη ρεβάνς είχαν διάθεση για καζούρα στον Πεπ Γκουαρντιόλα…