Χθες έγιναν τα πρώτα εργομετρικά στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για τους παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Χωρίς αμφιβολία ήταν μια κοπιαστική ημέρα για τους ερυθρόλευκους και κυρίως για τον Μπιόρν Ένγκελς.
Ο Βέλγος στόπερ του Ολυμπιακού μετά την ολοκλήρωση των εργομετρικών τεστ είπε να αυτοσαρκαστεί λίγο. Ο γυμναστής της ομάδας, Χρήστος Μουρίκης, φαίνεται πως ζόρισε λίγο παραπάνω τον κεντρικό αμυντικό, γεγονός το οποίο δεν έμεινε απαρατήρητο από τον τελευταίο.
«Όταν πιστεύεις ότι τα τεστ τελείωσαν αλλά ο προπονητής σου λέει άλλο ένα λεπτό» έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Twitter o Ένγκελς.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης ισοπέδωσε με 4-0 την Μπαρτσελόνα στο «Μετροπολιτάνο» στον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στον τελικό!
Η Άρσεναλ προηγήθηκε στο ματς με την Μπρέντφορντ, όμως δέχθηκε γκολ και έμεινε στο 1-1, έτσι μετά τη γκέλα της η Μάντσεστερ Σίτι απέχει τέσσερις βαθμούς από την πρώτη θέση
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ με 92-86 για την 28η αγωνιστική Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ