Φαίνεται ότι κάθε πόλη έχει μια Εβδομάδα Μόδας! Παρίσι, Μιλάνο, Λονδίνο μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων μόδας μέχρι φέτος. Όμως, η Τιφλίδα μπαίνει δυνατά στην κούρσα της Εβδομάδας Μόδας με άψογους σχεδιαστές και κοινό και καλεσμένους, που φαίνεται «εκπαιδευμένο».
Ξαφνικά αφιερώματα και street style φωτογραφίες ξεπήδησαν σε όλο το διαδίκτυο και μετά την λήξη του, όλα τα περιοδικά μιλούν για την νέα δύναμη στην μόδα! Υπήρχε άφθονο υλικό στον δρόμο προς τις πασαρέλες και γυναίκες και άντρες ρίχτηκαν στον χορό των τεράστιων λογότυπων, των απίθανων συνδυασμών και του πραγματικού στιλ.
Ωστόσο, το ηχηρό συναίσθημα στην Τιφλίδα ήταν εκείνο της δεκαετίας του ’90! Η νοσταλγική τάση για την οποία όλοι «πεθαίνουν» στον χώρο της μόδας μάλλον βρήκε την πόλη, που την εκπροσωπεί καλύτερα. Αλυσίδες, δίχτυα και νάιλον ήταν όλα παρόντα.
Το στυλ του δρόμου ήταν ένα καυτό θέμα συζήτησης φέτος όσον αφορά την πολυμορφία και την ποικιλομορφία του και ενώ η Τιφλίδα είναι ακόμα μια πολύ νεαρή συμμετοχή στην Εβδομάδα Μόδας, το στιλ στο δρόμου υπήρξε αυθεντικό και πρωτότυπο.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας