Τις διακοπές τους στη Μύκονο απολαμβάνουν οι Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης και Τάσος Μπακασέτας. Οι τρεις παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας περνούν ανέμελες στιγμές και γεμίζουν τις μπαταρίες τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
LIVE: Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια για την 27η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ο Λανουά δεν ορίζει τον εαυτό του ως παρατηρητή διαιτησίας. Σε έξι αγωνιστικές που ήρθαν ρέφερι από το εξωτερικό, αυτοί δεν βαθμολογήθηκαν από τον Γάλλο αρχιδιαιτητή!