Ο Βραζιλιάνος Ζοαοζίνιο προτάθηκε στον ΠΑΟΚ
Ένα από τα ονόματα που προτάθηκε στον δικέφαλο για τα άκρα της επίθεσης, είναι και αυτό του 29χρονου εξτρέμ της Κρασνοντάρ, Ζοαοζίνιο
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ακραίου επιθετικού και σύμφωνα με πληροφορίες, στον δικέφαλο έχει προταθεί ο Βραζιλιάνος Ζοαοζίνιο. Πρόκειται για 29χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος τα τελευταία επτά χρόνια (2011-18) αγωνίστηκε στην Κρασνοντάρ και πλέον έχει μείνει ελεύθερος.
- Γιάννης Λάλας: Εξαρθρώθηκε ομάδα εκτελεστών – Είχαν κάνει απόπειρα δολοφονίας εναντίον του
- Ηράκλειο: Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης οι αγροτοκτηνοτρόφοι
- Μεγάλο σκάνδαλο στο τουρκικό ποδόσφαιρο: Προφυλακίστηκαν 20 ύποπτοι για παράνομο στοιχηματισμό, ανάμεσά τους και παίκτες
- Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αποκάλυψε γιατί κυκλοφορεί συνεχώς με κρυμμένο το πρόσωπό του – «Εξαφανίσου όσο περισσότερο μπορείς»
- Μάτι και Μάνδρα: Συντάξεις 1.700 ευρώ -υπό όρους- για τους πληγέντες
- Χολαργός: Κυνική και προκλητική ομολογία του νεαρού για το καρτέρι στον 14χρονο – «Τρεις μαχαιριές του δώσαμε»


