Δικάζονται οι τρεις συλληφθέντες για την επίθεση στον Μπουτάρη
Θυμίζουμε πως είχε συλληφθεί και ένας 17χρονος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων
Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η δίκη των συλληφθέντων για την επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη το περασμένο Σάββατο, στα πλαίσια παρουσίας του σε εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων.
Τη Δευτέρα, ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων, οι οποίοι παραμένουν κρατούμενοι, δήλωσε κώλυμα, με αποτέλεσμα να οριστεί νέα ημερομηνία της δίκης.
Οι δύο 20χρονοι Έλληνες και ο 36χρονος ομογενής από την Γεωργία θα δικαστούν σήμερα, Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι.
Οι τρεις άνδρες αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης, απρόκλητης επίθεσης και διακεκριμένης φθοράς.
Θυμίζουμε πως είχε συλληφθεί και ένας 17χρονος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων.
Ο Γιάννης Μπουτάρης έχει καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων, ενώ αναμένεται να εξεταστεί ως μάρτυρας κατηγορίας από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκαν τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υπόθεση έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα έξι πρόσωπα που εκτιμάται ότι συμμετείχαν στην επίθεση. Μάλιστα, ανάμεσα τους είναι και ο άνδρας που έχει ένα παιδί στην αγκαλιά του, μια φωτογραφία που έκανε το γύρο του Διαδικτύου τις προηγούμενες ημέρες.
- Ιστορική στιγμή: Στο Μεσολόγγι ο πίνακας του Ντελακρουά για τα 200 χρόνια από την Έξοδο
- Συγκλονιστική εξέλιξη στο πρωτάθλημα της Πολωνίας – Ο τελευταίος της βαθμολογίας έχει ελπίδες για τον τίτλο
- «Νόμιμος στόχος η Ουκρανία», λέει Ιρανός αξιωματούχος – «Έχει εμπλακεί στον πόλεμο»
- Η Αλεξανδρούπολη ο επόμενος σταθμός της «Ιθάκης» του Αλέξη Τσίπρα
- Τζιρόνα – Μπιλμπάο 3-0: Μεγάλη νίκη για τους Καταλανούς με κορυφαίο τον Ουναΐ
- Αλεπού ανέβηκε στο πλοίο και ταξίδεψε από την Αγγλία στη Νέα Υόρκη

