Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Αποκλιμακώνεται η ένταση στο Κίνημα Αλλαγής

Αποκλιμακώνεται η ένταση στο Κίνημα Αλλαγής

Επαφές Γεννηματά με μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και τηλεφωνική επικοινωνία και με Βενιζέλο

Προσπάθειες να αποκλιμακωθεί η ένταση που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα και το Κίνημα Αλλαγής να προσέλθει στη Βουλή, με ενιαία στάση στο θέμα των εκλογών «εδώ και τώρα» καταβάλει η Χαριλάου Τρικούπη.

Η Φώφη Γεννηματά έχει ήδη προχωρήσει σε ένα κύκλο επαφών με μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και φυσικά με τον Σταύρο Θεοδωράκη, με εμφανή τη διάθεση της να πέσουν οι τόνοι αλλά χωρίς, όπως λέγεται, να θέτει υπό συζήτηση την επιλογή της. Με τον επικεφαλής του Ποταμιού πέραν της τηλεφωνικής συνομιλίας αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στην εβδομάδα, να υπάρξει και κατ ιδίαν συνάντηση. Πάντως, από το περιβάλλον του Νίκου Ανδρουλάκη αλλά και του Θανάση Θεοχαρόπουλου μεταδίδεται ότι δεν υπήρξε επικοινωνία με την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

Το επιτελείο της Φώφης Γεννηματά, είχε αρχικά στον προγραμματισμό του να συνεδριάσει την Παρασκευή η Εκτελεστική Γραμματεία του Κινήματος Αλλαγής. Δεν είναι βέβαιο, λόγω της συζήτησης στη Βουλή για την Novartis. Αν η συνεδρίαση δεν πραγματοποιηθεί την Παρασκευή τότε όπως αναφέρουν οι επιτελείς της κυρίας είναι πιθανόν η συνεδρίαση να πραγματοποιηθεί μετά τη προ ημερήσιας διάταξη συζήτηση στη Βουλή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο