Χιμένεθ: Εμείς αναγνωρίζουμε, αυτοί δεν το έκαναν
Ο τεχνικός της ΑΕΚ υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα πως ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος αλλά άφησε αιχμές, λέγοντας πως ο δικέφαλος του Βορρά δεν αναγνώρισε την ανωτερότητα της Ένωσης στο πρωτάθλημα
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ παραδέχθηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ λέγοντας μετά το ματς πως ο δικέφαλος του Βορρά ήταν καλύτερος από την ομάδα του. Ο Ισπανός τεχνικός άφησε όμως αιχμές για τον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως ο δικέφαλος του Βορρά δεν αναγνώρισε την ανωτερότητα της Ένωσης στο πρωτάθλημα.
«Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο αποψινό παιχνίδι κι αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζουμε, κάτι που όμως δεν έκαναν αυτοί με την ΑΕΚ στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Δεν είμαστε η ίδια ομάδα μ’ ένα μήνα πριν.
Δεν καταφέραμε ν’ αλλάξουμε το τσιπ του πρωταθλήματος, ώστε να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Δεν το αξίζαμε. Είναι θλιβερό να τελειώνει μια σεζόν με το Κύπελλο, δεν πρέπει να είναι αυτό το τελευταίο παιχνίδι.
Το φυσιολογικό είναι να κλείσει η σεζόν με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος και πρωταθλήτρια είναι η ΑΕΚ», υποστήριξε ο προπονητής των κιτρινόμαυρων.
- Ο Δήμος Νισύρου κηρύχθηκε σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
- Προσωρινή διακοπή υπηρεσιών gov.gr την Κυριακή λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης
- Αγορά εργασίας: Ανασφάλεια λόγω AI και στροφή στο «job hugging»
- «Γαλάζια» στελέχη: Το «Μητσοτάκης ή χάος» καίει τη συνταγματική αναθεώρηση
- Καθαρά Δευτέρα: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο του τριημέρου – Σε ισχύ από τις 16:00
- Νταλίκα εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε κιγκλιδώματα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας

