Αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο της Μαρσέιγ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα των γάλλων δημοσιογράφων, το ιατρικό επιτελείο των «Phocéens» ενημέρωσε τον Ρούντι Γκαρσία πως ο Κώστας Μήτρογλου θα είναι έτοιμος για τον τελικό του Europa League (16/5, 21:45) απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
Μάλιστα, ο Γάλλος τεχνικός αναμένεται να προφυλάξει τον Έλληνα επιθετικό στην προτελευταία αναμέτρηση του γαλλικού πρωταθλήματος απέναντι στην Γκινγκάμπ (11/5), θέλοντας να αποφύγει τον κίνδυνο υποτροπής.
Υπενθυμίζεται πως ο Μήτρογλου είχε τραυματιστεί στο ισχίο στην αναμέτρηση με την Ανζέ, μένοντας εκτός αποστολής απέναντι σε Σάλτσμπουργκ (3/5) και Νις (6/5).
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε 2-0 τη Ναόμι Οσάκα και έκανε το 1-0 για την Ελλάδα στο United Cup, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να επιβεβαιώνει μάλιστα μετά το παιχνίδι τον επικείμενο γάμο της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Τι κι αν είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με τα δύο από τα τρία γκολ του να είναι παγκόσμιας κλάσης, τι κι αν παραμιλάει όλος ο πλανήτης για όσα κάνει, οι διοργανωτές του Κόπα Άφρικα... ξέχασαν να βάλουν τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην καλύτερη ενδεκάδα της φάσης των ομίλων!
Πάνοπλος και πανέτοιμος ο Ολυμπιακός για τον τελικό του Betsson Super Cup, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να παίρνει στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του.