Το αντίο του Ράμος στον Ινιέστα (Εικόνα)
Το δικό του αντίο στον Αντρές Ινιέστα είπε ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος με δημοσίευση του στο Twitter
Συγκινητική ήταν τα λόγια του Σέρχιο Ράμος στον Αντρές Ινιέστα μετά το clasico της Βαρκελώνης. Με την λήξη της αναμέτρησης, ο Ινιέστα χάρισε τη φανέλα του στον αρχηγό της Ρεάλ, με την αφιέρωση: «Στον φίλο μου Σέρχιο, για όλες τις στιγμές που βιώσαμε μαζί και όλες τις άλλες που υπήρξαμε αντίπαλοι, ευχαριστώ και καλή τύχη»
Ο 31χρονος αμυντικός, παρά το γεγονός ότι υπήρξε «άσπονδος εχθρός» του Ινιέστα στο πρωτάθλημα της Ισπανίας, είπε το δικό του αντίο στον θρύλο των «Μπλαουγκράνα».
«Πέρα απ’ ό,τι συμβαίνει στο γήπεδο, το χθεσινοβραδινό θα μείνει στην ιστορία ως το clasico του Ινιέστα. Θα λείψεις, φίλε μου» έγραψε ο Ράμος, σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα του στο twitter.
Υπενθυμίζεται ότι δύο τους υπήρξαν επί πολλά έτη συμπαίκτες στην εθνική Ισπανίας, κατακτώντας με τη φανέλα των «Φούριας Ρόχας» το Μουντιάλ το 2010 καθώς και δύο κύπελλα Ευρώπης το 2008 και το 2012.
- «Δεν δεχόμαστε μαθήματα από επιτιθέμενους», απαντά η Μαδρίτη στον Τραμπ – Η Κομισιόν στο πλευρό της Ισπανίας
- Η στιγμή που ιρανικό drone χτυπά στο προξενείο των ΗΠΑ στο Ντουμπάι
- LIVE: Γουλβς – Λίβερπουλ
- Η Λίντσεϊ Λόχαν θυμάται τα εφηβικά της χρόνια – Λίγο πάρτι, λίγο Χόλιγουντ, αρκετά μπλεξίματα με το νόμο
- Ψευδή τα SMS για χορήγηση «φύλλων πορείας» – Τι λέει το ΓΕΣ
- Ο Αρτέτα απάντησε στους επικριτές της Άρσεναλ



