Τανκ σε ρόλο… σερβιτόρου στην Ξάνθη [Βίντεο]
Ένα ποτήρι κρασί θέλησαν να κεράσουν τον διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού οι επιτελείς της μονάδας τεθωρακισμένων στο Πετροχώρι Ξάνθης, με ένα τανκ να εκτελεί χρέη σερβιτόρου
Την ώρα που οι παραβιάσεις από τα τουρκικά αεροσκάφη στο Αιγαίο αυξάνονται καθημερινά και το τρίτο αίτημα απελευθέρωσης των δύο ελλήνων στρατιωτικών απορρίφθηκε, το Δ’ Σώμα Στρατού μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα σημαντικό κατόρθωμα, που μπορεί να επηρεάσει τα… σχέδια κάθε εχθρού της χώρας.
Την προηγούμενη Δευτέρα, ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, γιόρταζε ο διοικητής του Δ’ ΣΣ και οι επικεφαλής του στρατοπέδου στο Πετροχώρι Ξάνθης αποφάσισαν να τον κεράσουν ένα ποτήρι κρασί.
Σκέφτηκαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να μεταφέρουν το ποτήρι στον αντιστράτηγο Γιώργο Καμπά και αποφάσισαν να το τοποθετήσουν στην κάνη του πυροβόλου του άρματος, προκειμένου να δείξουν την εξαιρετική σταθερότητα του οχήματος και τις ικανότητες του χειριστή του.
Ωστόσο, το αποτέλεσμα της κίνησης αυτής και την ανταπάντηση του αντιστράτηγου δείχνουν την αστοχία της συγκεκριμένης επιλογής, την ώρα που οι σχέσεις με τους γείτονες βρίσκονται στο «κόκκινο». Υπενθυμίζεται ότι οι στρατιωτικοί Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης ανήκουν στο προαναφερόμενο Σώμα Στρατού.
Δείτε το βίντεο:
- Δεν πάει στο Όσλο για το Νόμπελ η Μαρίνα Κορίνα Ματσάδο – Θα παραλάβει το βραβείο η κόρη της
- Τα Χριστούγεννα ο σκύλος… αποσυντονίζεται – Ποιος ο λόγος;
- Οι αιτίες που ένας σκύλος καταχωνιάζει πράγματα
- Αθήνα Οικονομάκου: «Είναι όλα ψέματα ότι παντρεύομαι τον Μπρούνο»
- Ζάκυνθος: Σήμερα η κηδεία του 2χρονου που κατασπαράχθηκε από το πίτμπουλ
- Στις πύλες του λιμανιού Βόλου οι πρώτοι αγρότες με τα τρακτέρ τους – Δεκάδες καΐκια στη θάλασσα



