Αποστάσεις παίρνει η Φώφη Γεννηματά από την πολιτική των «ίσων αποστάσεων» υπό την πίεση των αντιδράσεων που δημιουργούν στη βάση της παράταξης τα σενάρια προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και οι παρεμβάσεις του Ευ. Βενιζέλου που αμφισβητεί ευθέως τη στρατηγική αυτή, προκαλώντας εκνευρισμό στους επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη.
Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής αναζητεί οδό διαφυγής από τη συζήτηση «με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ;», η οποία δημιουργεί εσωκομματικές εντάσεις και επισκιάζει το στίγμα των πολιτικών της πρωτοβουλιών. Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, αν και επέμεινε στην αυτόνομη πορεία, προχώρησε σε ορισμένες διευκρινίσεις που, όπως λέγεται, «τη φέρνουν ένα ακόμα βήμα πιο μακριά από το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα». Αυτό έδειξε και το διπλό «όχι» για την καθιέρωση της απλής αναλογικής στις δημοτικές εκλογές αλλά και στα σενάρια που θέλουν την κυβέρνηση να επαναφέρει θέμα εκλογικού νόμου στη Βουλή.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας