Ξεκόβει τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ η Φώφη Γεννηματά
Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής αναζητεί οδό διαφυγής από τη συζήτηση «με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ;», η οποία δημιουργεί εσωκομματικές εντάσεις
Αποστάσεις παίρνει η Φώφη Γεννηματά από την πολιτική των «ίσων αποστάσεων» υπό την πίεση των αντιδράσεων που δημιουργούν στη βάση της παράταξης τα σενάρια προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και οι παρεμβάσεις του Ευ. Βενιζέλου που αμφισβητεί ευθέως τη στρατηγική αυτή, προκαλώντας εκνευρισμό στους επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη.
Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής αναζητεί οδό διαφυγής από τη συζήτηση «με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ;», η οποία δημιουργεί εσωκομματικές εντάσεις και επισκιάζει το στίγμα των πολιτικών της πρωτοβουλιών. Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, αν και επέμεινε στην αυτόνομη πορεία, προχώρησε σε ορισμένες διευκρινίσεις που, όπως λέγεται, «τη φέρνουν ένα ακόμα βήμα πιο μακριά από το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα». Αυτό έδειξε και το διπλό «όχι» για την καθιέρωση της απλής αναλογικής στις δημοτικές εκλογές αλλά και στα σενάρια που θέλουν την κυβέρνηση να επαναφέρει θέμα εκλογικού νόμου στη Βουλή.
- Ρωσία: Ως «ανεπιθύμητο οργανισμό» ταξινόμησε την Deutsche Welle η εισαγγελία
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ποιοι κινδυνεύουν από τη σούπερ γρίπη
- Γάζα: Ποιοι προσπαθούν να πλουτίσουν από την ανοικοδόμηση – Τα σχέδια Τραμπ και Κούσνερ
- Το φαινόμενο του «shrinkflation» και η ταχύτατη άνοδος των ιδιωτικής ετικέτας προϊόντων στα σούπερ μάρκετ
- Οι ενεργειακές προκλήσεις της ραγδαίας ανάπτυξης των data centers
- Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Τα… χρειάστηκε αλλά έκανε το «διπλό» η «Βασίλισσα»
- Οι ελίτ αδικίες των Γερμανών ρέφερι κατά του Ολυμπιακού
- FWD Greece: Ρεκόρ επενδύσεων και νέα δυναμική το 2025 για τις ελληνικές startups
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 15.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/youcef-boukhatem-r5KZ_UAvUe8-unsplash-315x220.jpg)

















































![Γιατί η εξυπηρέτηση είναι στρατηγική επένδυση [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/blake-wisz-GFrBMipOd_E-unsplash-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442