Μέσα στο φθινόπωρο παραδίδεται το νέο Νοσοκομείο Λευκάδας
Μετά από εκτενή συζήτηση όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς δεσμεύτηκαν για την υλοποίηση των υπολειπόμενων εργασιών
Την επιτάχυνση των διαδικασιών ολοκλήρωσης του νέου νοσοκομείου Λευκάδος, ώστε αυτό να είναι έτοιμο το φθινόπωρο, ζήτησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης σε σύσκεψη με τους αρμόδιους φορείς.
Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης είχε σήμερα συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου Λευκάδας Β. Μίχα, τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Τ. Νικολόπουλο, τον δήμαρχο Λευκάδας, Κ. Δρακονταειδή, την πρόεδρο και τη διευθύνουσα σύμβουλο των Κτηριακών Υποδομών Σ. Πολίτου και Β. Καραγιάννη αλλά και τον εργολάβο του έργου της ανέγερσης του νέου νοσοκομείου του νησιού.
Μετά από εκτενή συζήτηση, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς δεσμεύτηκαν για την υλοποίηση των υπολειπόμενων εργασιών (συνδέσεις δικτύων, οδικό δίκτυο, περιβάλλοντα χώρο), την παροχή επιπλέον εξοπλισμού (αξονικός, μηχανήματα αιμοκάθαρσης, γεννήτρια οξυγόνου κ.α.) και παράδοση του νοσοκομείου μέσα στο Φθινόπωρο του 2018.
Επιπρόσθετα, στα πλαίσια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε και μια πρώτη συζήτηση ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και τον δήμαρχο Λευκάδας για την αξιοποίηση του κτηρίου που στεγάζει σήμερα το νοσοκομείο καθότι κοινός τόπος αποτελεί η αξιοποίηση της δημόσιας περιούσιας.
- Πέρκα: Πολλοί βουλευτές της ΝΔ κουβαλούν πατριαρχικό σύνδρομο – Στα όρια του φασισμού ο Κυρανάκης
- Τσουκαλάς: Το σύστημα του FIR Αθηνών είχε πέσει και το 2021 – Αγνοήθηκαν οι αναφορές των Ελεγκτών
- Αναβάλλεται το Κηφισιά – ΠΑΟΚ μετά από αίτημα του Δικεφάλου
- Ποια είναι η γυναίκα που με ένα τσιγάρο αμφισβήτησε τη θεοκρατία στο Ιράν
- Δυτική Όχθη: Οι IDF σκότωσαν ένα 14χρονο αγόρι επειδή «ετοιμαζόταν να τους επιτεθεί με μία πέτρα»
- Η μετανάστευση στην ΕΕ αλλάζει – Ποια χώρα έχει απελάσει περισσότερους ανθρώπους



