Ασταμάτητος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε σε μια ακόμα νίκη τους Μπακς οι οποίοι έφυγαν με το κεφάλι ψηλά από το Λος Άντζελες. Κόντρα στους Λέικερς η ομάδα του Greek Freak κέρδισε στην παράταση 124-122.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε 27 πόντους (8/20 δίποντα, 11/15 βολές), 16 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κόψιμο και 4 λάθη σε 42 λεπτά συμμετοχής.
Οι Μπακς είχαν σε πολύ καλή… νύχτα και τον Κρις Μίντλετον (28 πόντοι), ωστόσο αυτός που τους οδήγησε στη νίκη ήταν ο Έρικ Μπλέντσο, ο οποίος σημείωσε 39 πόντους, εκ των οποίων τους 11 στην παράταση.
Πλέον τα «ελάφια» ισοβαθμούν με το Μαϊάμι (41 νίκες-35 ήττες) στη «μάχη» για την έβδομη θέση στην Ανατολική Περιφέρεια. Πρώτος σκόρερ των Λέικερς ήταν ο Κάιλ Κούζμα με 27.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...