Σε κατάσταση αποσύνθεσης το Νοσοκομείο «Άγ. Ανδρέας» Πατρών
Σχεδόν λουκέτο έχει βάλει το Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» στην Πάτρα αφού σύμφωνα με ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων «Ο Ιπποκράτης» σταμάτησαν οι εμφυτεύσεις βηματοδοτών, δεν γίνονται στεφανιογραφίες, φλουροαγγειογραφίες και OCP.
Σχεδόν λουκέτο έχει βάλει το Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» στην Πάτρα αφού σύμφωνα με ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων «Ο Ιπποκράτης» σταμάτησαν οι εμφυτεύσεις βηματοδοτών, δεν γίνονται στεφανιογραφίες, φλουροαγγειογραφίες και OCP.
Σε σχετική επιστολή τους προς τη διοίκηση του νοσοκομείου και την 6η ΥΠΕ, οπου υπάγεται το νοσηλευτικό ίδρυμα, οι εργαζόμενοι αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι, το τρέχοντα μήνα δεν πραγματοποιούνται εμφυτεύσεις βηματοδοτών λόγω έλλειψης των σχετικών υλικών και παραπέμπονται οι ασθενείς σε άλλα νοσοκομεία.
Επίσης λόγω έλλειψης υλικών, παρότι υπάρχει εξοπλισμός και ανθρώπινο δυναμικό, δεν γίνονται και στεφανιογραφίες, αλλά ούτε και φλουροαγγειογραφίες και OCP. Σε ότι αφορά τις δύο οφθαλμολογικές εξετάσεις οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει εξοπλισμός, που όμως μένει αναξιοποίητος σε θαλάμους της Οφθαλμολογικής Κλινικής με αποτέλεσμα οι ασθενείς να αναζητούν λύση σε άλλα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία.
«Προβλήματα επίσης υπάρχουν και στις μαστογραφίες, όπου δυστυχώς λειτουργούμε μόνον τις δύο ημέρες της εβδομάδας», αναφέρει το Σωματείο «Ο Ιπποκράτης».
Οι εργαζόμενοι ζητούν το ταχύτερο δυνατό συνάντηση με τη διοίκηση του νοσοκομείου αλλά και την 6η ΥΠΕ προς εξεύρεση λύσης στα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας