Ηγετική εμφάνιση Αντετοκούνμπο, νίκη για τους Μπακς [Βίντεο]
Με 33 πόντους και double-double ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για άλλη μια φορά ο κορυφαίος παίχτης των Μπακς και τους οδήγησε στην νίκη εντός έδρας απέναντι στους Χοκς.
Με 33 πόντους και double-double ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για άλλη μια φορά ο κορυφαίος παίχτης των Μπακς και τους οδήγησε στην νίκη εντός έδρας απέναντι στους Χοκς.
Τα «ελάφια» επικράτησαν με 122-117 με τον Greek Freak να πετυχαίνει 10 στα 19 δίποντα, 2 στα 6 τρίποντα, 7 στις 8 βολές και 12 ριμπάουντ. Ο διεθνής αθλητής έφτασε κοντά στο triple – double, αλλά σταμάτησε στις 7 ασίστ, ενώ είχε 4 κλεψίματα και 2 κοψίματα. Πίσω του βρέθηκε με 23 πόντους ο Μίντλετον.
Από την άλλη, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό. Ο Έλληνας άσος των Χοκς, αγωνίστηκε μόλις 18 λεπτά και σε αυτά κατάφερε να πετύχει 3 πόντους (1/3 τρ.), να πάρει 3 ριμπάουντ και να δώσει άλλες τόσες ασίστ, όπως και να κάνει 1 κλέψιμο. Τρομερός για τους Χοκς ήταν ο Πρινς, ο οποίος σταμάτησε στους 38 πόντους, αλλά δεν ήταν αρκετός.
The best of the Greek Freak in the WIN over Atlanta:
33 PTS | 12 REB | 7 AST | 4 STL | 2 BLK pic.twitter.com/wtoiko03av
— Milwaukee Bucks (@Bucks) 18 Μαρτίου 2018
in.gr
- «Make Iran great again» – Επιχείρηση στρατολόγησης Ιρανών αντικαθεστωτικών από τη Μοσάντ εν μέσω πολέμου
- Κέρκυρα: Βγαίνει από τη Μεθ ο 14χρονος που τραυματίστηκε με πατίνι: «Αν δεν φόραγε κράνος δε θα ζούσε», λέει ο πατέρας του
- Στο σπίτι των Τρικαλινών Δημιουργών η γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας & Στ. Ελλάδας
- «Το Κύπελλο δεν θα φύγει από τη χώρα» – Η Σενεγάλη δεν επιστρέφει το τρόπαιο του Κόπα Άφρικα
- Θεσσαλονίκη: Απολογείται ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά
- Αφγανοί αναζητούν τους αγαπημένους τους στα συντρίμμια του κέντρου απεξάρτησης που χτυπήθηκε από το Πακιστάν


