Στη Γερμανία, την Αυστρία, τα Ρωσία, την Ουκρανία και αρκετές ακόμη
χώρες με πολύ βαρύ χειμώνα, έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια η χειμερινή
διακοπή. Τα πρωταθλήματα διακόπτονται τον Δεκέμβρη και επαναρχίζουν τον
Φεβρουάριο. Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ακολουθείται ένα νέο
μοντέλο, εμπνευσμένο από την Κυβέρνηση. Η… ανοιξιάτικη διακοπή. Όπως
αυτή που βιώνει τις τελευταίες ημέρες το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως αυτές
που είχε επιβάλλει τα προηγούμενα χρόνια ο Σταύρος Κοντονής.
Στη Γερμανία, την Αυστρία, τα Ρωσία, την Ουκρανία και αρκετές ακόμη χώρες με πολύ βαρύ χειμώνα, έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια η χειμερινή διακοπή. Τα πρωταθλήματα διακόπτονται τον Δεκέμβρη και επαναρχίζουν τον Φεβρουάριο. Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ακολουθείται ένα νέο μοντέλο, εμπνευσμένο από την Κυβέρνηση. Η… ανοιξιάτικη διακοπή. Όπως αυτή που βιώνει τις τελευταίες ημέρες το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως αυτές που είχε επιβάλλει τα προηγούμενα χρόνια ο Σταύρος Κοντονής.
Το ποδόσφαιρο, ωστόσο, είναι κάτι που σαφώς και δεν απασχολεί τους πολιτικούς. Το πραγματικό ποδόσφαιρο και οι πρωταγωνιστές του δεν είναι υπολογίσιμα μεγέθη. Κάτι που επιβεβαιώνεται μετά και τη νέα απόφαση για παύση δραστηριοτήτων στη Super League. Μία απόφαση που προκαλεί τεράστια αγωνιστικά ζητήματα σε όλες τις ομάδες, αλλά κυρίως στον Ολυμπιακό.
Διότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν να διαχειριστούν μια κατάσταση που εύκολα θα μπορούσε να τους στείλει στο… Ζέεφελντ για προετοιμασία! Καθώς για τις επόμενες σαράντα (40) ημέρες ο Ολυμπιακός έχει στην ατζέντα του μόλις ένα παιχνίδι! Και χωρίς να είναι βέβαιο ότι το συγκεκριμένο διάστημα δεν θα αυξηθεί!
Η 26η αγωνιστική ήδη αναβλήθηκε (17/03 Λεβαδειακός-Ολυμπιακός). Άρα όταν με το καλό κάποια στιγμή δοθεί το έναυσμα για σέντρα στο πρωτάθλημα, αυτό αναμένεται να γίνει από την 27η αγωνιστική. Η οποία βρίσκει τους Πειραιώτες να φιλοξενούν την Κέρκυρα. Πότε; Μεγάλη Δευτέρα, στις 2 Απριλίου, μιας και προηγούνται τα φιλικά της Εθνικής ομάδας με Ελβετία και Αίγυπτο!
Αμέσως μετά υπάρχει διακοπή (λόγω του Πάσχα), διάρκειας δύο εβδομάδων με βάση το αρχικό πρόγραμμα, ενώ η 28η αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 22 Απρίλη (Απόλλωνας-Ολυμπιακός).
Με βάση λοιπόν τα δεδομένα από σήμερα (15/03) μέχρι τις 22 Απρίλη, στην ατζέντα της ομάδας του Γκαρθία υπάρχει μόλις ένα παιχνίδι. Αυτό με την Κέρκυρα, σε 18 ημέρες! Είναι πιθανό φυσικά η 26η αγωνιστική να μεταφερθεί για την Κυριακή του Θωμά, στις 15 Απρίλη αλλά αυτό δεν είναι παρά μια σκέψη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Το πώς θα διαχειριστούν αυτό το διάστημα οι ομάδες, το πώς οι προπονητές θα καταφέρουν να διατηρήσουν ένα επίπεδο αγωνιστικής φόρμας, πώς οι ποδοσφαιριστές θα το ελέγξουν είναι μια άλλη συζήτηση. Που μάλλον δεν αφορά την Κυβέρνηση.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας