ΚΚΕ: Η καταδίκη του δημοσιογράφου Ανδρέα Παπαδόπουλου αποτελεί πρόκληση
«Η καταδίκη του δημοσιογράφου Ανδρέα Παπαδόπουλου για συκοφαντική
δυσφήμιση της ναζιστικής εγκληματικής ΧΑ, αποτελεί πρόκληση, ιδιαίτερα
την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη της και τα στελέχη της είναι
υπόδικοι για δολοφονίες, επιθέσεις, ξυλοδαρμούς σε βάρος εργαζομένων,
νέων και μεταναστών» τονίζει στο σχόλιο του το ΚΚΕ για την απόφαση σε
βάρος του πρώην εκπροσώπου Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς.
«Η καταδίκη του δημοσιογράφου Ανδρέα Παπαδόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση της ναζιστικής εγκληματικής ΧΑ, αποτελεί πρόκληση, ιδιαίτερα την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη της και τα στελέχη της είναι υπόδικοι για δολοφονίες, επιθέσεις, ξυλοδαρμούς σε βάρος εργαζομένων, νέων και μεταναστών» τονίζει στο σχόλιο του το ΚΚΕ για την απόφαση σε βάρος του πρώην εκπροσώπου Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Ενώ καταλήγει πως «η ναζιστική εγκληματική ΧΑ είναι καταδικασμένη στη συνείδηση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού κι αυτό δεν αλλάζει με τη συγκεκριμένη δικαστική απόφαση».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας