ΚΚΕ για Novartis: Κουμάντο κάνουν τα μονοπωλιακά συμφέροντα
Το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει την υπόθεση της Novartis, τονίζοντας ότι «δεν πρόκειται να καλλιεργήσει αυταπάτες περί δήθεν "κάθαρσης"».
Την υπόθεση της Novartis που οδηγείται στη Δικαιοσύνη με ερωτήματα για την εμπλοκή πολιτικών προσώπων, σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, υπογραμμίζοντας ότι «ζητά σταθερά την πλήρη διερεύνηση όλων αυτών των υποθέσεων, ωστόσο δεν πρόκειται να καλλιεργήσει αυταπάτες περί δήθεν «κάθαρσης»».
Παράλληλα, από τον Περισσό σημειώνουν ότι «και στον χώρο του φαρμάκου το κουμάντο κάνουν τα μονοπωλιακά συμφέροντα, ούτε να παίξει σε παιχνίδια αποπροσανατολισμού, για τα οποία αξιοποιούνται συνήθως τέτοιες υποθέσεις».
in.gr
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)


















![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)




































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442