Η Μπαρτσελόνα απέκλεισε την Εσπανιόλ και πάει για νταμπλ
Η ήττα στο πρώτο τοπικό ντέρμπι από την Εσπανιόλ (0-1) δεν πτόησε την Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε με 2-0 στη ρεβάνς των προημιτελικών του Copa del Rey και προκρίθηκε στους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Το ματς στο «Καμπ Νόου» κρίθηκε πριν το ημίωρο της αναμέτρησης. Οι «μπλαουγκράνα» άνοιξαν το σκορ στο 9΄ με τον Λουίς Σουάρες και στο 25΄ με τον Λιονέλ Μέσι είχαν φτάσει ήδη στην ανατροπή.
Η ήττα στο πρώτο τοπικό ντέρμπι από την Εσπανιόλ (0-1) δεν πτόησε την Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε με 2-0 στη ρεβάνς των προημιτελικών του Copa del Rey και προκρίθηκε στους ημιτελικούς της διοργάνωσης.
Το ματς στο «Καμπ Νόου» κρίθηκε πριν το ημίωρο της αναμέτρησης. Οι «μπλαουγκράνα» άνοιξαν το σκορ στο 9΄ με τον Λουίς Σουάρες και στο 25΄ με τον Λιονέλ Μέσι είχαν φτάσει ήδη στην ανατροπή.
Τα αποτελέσματα των αγώνων ρεβάνς (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):
Σεβίλη-Ατλέτικο Μαδρίτης 3-1 (2-1)
Αλαβές-Βαλένθια 2-1 (1-2) 2-3 πέναλτι
Ρεάλ Μαδρίτης-Λεγανές 1-2 (1-0)
Μπαρτσελόνα-Εσπανιόλ 2-0 (0-1)
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Γουινέα: Ομάδα ενόπλων «εξουδετερώθηκε» στην πρωτεύουσα Κονακρί, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες
- Χιόνι και πάγος δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες των ΗΠΑ – Στα λευκά η Νέα Υόρκη
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση