Παππάς:Το συλλαλητήριο για την ΠΓΔΜ δε βοηθάει
Την πεποίθηση ότι το συλλαλητήριο που διοργανώνεται την προσεχή Κυριακή στη Θεσσαλονίκη για την ΠΓΔΜ δεν μπορεί να προστατέψει τα συμφέροντα της χώρας, εξέφρασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς προσθέτοντας ότι το ζήτημα χρειάζεται ψυχραιμία.
Την πεποίθηση ότι το συλλαλητήριο που διοργανώνεται την προσεχή Κυριακή
στη Θεσσαλονίκη για την ΠΓΔΜ δεν μπορεί να προστατέψει τα συμφέροντα της
χώρας, εξέφρασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και
Ενημέρωσης Νίκος Παππάς προσθέτοντας ότι το ζήτημα χρειάζεται
ψυχραιμία.
Επεσήμανε πάντως ότι είμαστε μία δημοκρατική χώρα και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι νομίζει. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» Θεσσαλονίκης ανέφερε ακόμη πως «όλοι πρέπει να συμφωνήσουμε ότι μετά την ενδιάμεση συμφωνία, ο όρος Μακεδονία υπάρχει και το έχουμε δεχθεί». Ευχήθηκε ακόμη, να πάνε καλά τα πράγματα στις διαπραγματεύσεις με μια συμφωνία, η οποία θα γίνει αποδεκτή και από την άλλη πλευρά για να ανακτήσει η βόρεια Ελλάδα τον στρατηγικό της ρόλο στην περιοχή.
Σχολιάζοντας τη στάση της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ σημείωσε ότι πρέπει κάποια στιγμή να γίνει γνωστό τι ακριβώς εννοούν. Έκανε λόγο για «ευθύνες της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα, την ώρα που στο παρελθόν η Ελλάδα είχε χάσει έδαφος και τώρα χαϊδολογούν ακραίες φωνές». Πρόσθεσε ότι πρέπει να περιμένουμε την επίσημη θέση της ΝΔ, εκτιμώντας ότι θα υπάρξει μια εσωτερική συζήτηση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άννα Βίσση: Χριστούγεννα με τους εγγονούς της στο Κουρσεβέλ της Γαλλίας
- Πώς να εντοπίσετε έναν serial killer – Αυτά είναι τα 4 χαρακτηριστικά
- Νέα σενάρια από τη Βραζιλία για Τετέ και Γκρέμιο – «Η πρόταση στον Παναθηναϊκό»
- Χριστούγεννα: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
- Συντριβή αεροσκάφους στην Τουρκία: Πώς αποφεύχθηκε μεγαλύτερη τραγωδία για 30 δευτερόλεπτα
- Ειρήνη, χαμόγελα και… τον θάνατο του Πούτιν, εύχεται ο Ζελένσκι για τα Χριστούγεννα
- Ο Πάντερ θέλει ανανέωση συμβολαίου: «Να μείνω για πολλά χρόνια στην Μπαρτσελόνα»
- Κιλιμάντζαρο: Τουλάχιστον 5 νεκροί σε δυστύχημα με ελικόπτερο στην υψηλότερη κορυφή της Αφρικής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)
























![Θεσσαλονίκη: Ισχυρή έκρηξη σε τράπεζα στον Εύοσμο – Πανικοβλήθηκαν οι κάτοικοι [Φωτογραφίες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Capture-174-315x220.jpg)

































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442