Iστιοφόρο προσάραξε στην Κυπαρισσία χωρίς επιβάτες
Ιστιοφόρο 10 μέτρων προσάραξε στην παραλία του Αγιαννάκη στην περιοχή της Κυπαρισσίας, χωρίς να υπάρχουν μέσα επιβάτες.
Ιστιοφόρο 10 μέτρων προσάραξε στην παραλία του Αγιαννάκη στην περιοχή της Κυπαρισσίας, χωρίς να υπάρχουν μέσα επιβάτες.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eleyftheriaonline.gr πρόκειται για το σκάφος «VETKA» σημαίας ΗΠΑ, μήκους 10 μέτρων- που βρέθηκε προσαραγμένο τα ξημερώματα της Κυριακής περίπου ένα μέτρο από την αμμώδη ακτή.
Από έρευνα, που ακολούθησε από στελέχη του Λιμεναρχείου Κυπαρισσίας δεν προέκυψε θαλάσσια ρύπανση.Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Κυπαρισσίας του Λιμεναρχείο Πύλου για να διαπιστωθεί, εάν τα αναγραφόμενα στοιχεία αντιστοιχούν στην πραγματική ταυτότητα του σκάφους, ενώ την Τρίτη θα γίνει προσπάθεια να ρυμουλκηθεί στο λιμάνι της Κυπαρισσίας.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι στο ίδιο σημείο πριν από ένα χρόνο είχε βρεθεί προσαραγμένο σκάφος με σημαία Ουκρανίας, το οποίο προοριζόταν όπως είχε προκύψει για την μεταφορά μεταναστών
in.gr
- Κακοκαιρία Byron: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και διακοπές κυκλοφορίας σε Πιερία, Χαλκιδική και Ημαθία
- Μπιενάλε Βενετίας 2026: Οι συμμετοχές μέχρι στιγμής – Με τον Ανδρέα Αγγελιδάκη θα δώσει το παρών η Ελλάδα
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Λουλούδια στο σημείο που δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια
- Φοροδιαφυγή: AI και ψηφιακούς ελέγχους επιστρατεύει η ΑΑΔΕ
- Χανιά: Νεκρός αθλητής μπάσκετ με αμαξίδιο σε τροχαίο στη Σούδα
- To NBA γλιστράει στον… λάθος δρόμο με τα νέα λαμπερά παρκέ του
- «HOTΕΛ ΕΛVIRA»: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Netflix: Αλλάζει το τοπίο στην ψυχαγωγία – Τι σημαίνει η εξαγορά της Warner
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442