Ερχόμαστε κοντά με την άγονη γραμμή
...
Συνεχίζεται το πρόγραμμα δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας της WIND για ισότιμη πρόσβαση όλων των Ελλήνων στις απεριόριστες δυνατότητες της επικοινωνίας, με τους ανθρώπους της εταιρείας να ταξιδεύουν από την Ανάφη στη Σίκινο.
Η εταιρεία, που επενδύει στην αναβάθμιση της άγονης γραμμής, επέλεξε το μικρό νησί των Κυκλάδων προκειμένου να παρέχει δωρεάν επικοινωνία για έναν ολόκληρο χρόνο σε όλους τους μόνιμους κατοίκους του. Για την τεχνολογική αναβάθμιση του νησιού, η WIND προχώρησε σ’ έργα υποδομών στη βάση του δικτύου της αλλά και στη διάθεση smartphones με δωρεάν συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας για όλους τους ενήλικες κατοίκους του νησιού, συσκευές απλής χρήσης για άτομα άνω των 65 ετών, smartphones & laptops με δωρεάν σύνδεση F2G και δεδομένων αντίστοιχα για όλους τους μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου ενώ υπήρξε ειδική μέριμνα για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας.
Όπως περιγράφει ο Δήμαρχος Σικίνου, κ. Βασίλης Μαράκης: «Οι κάτοικοι με το αναβαθμισμένο δίκτυο 4G της WIND που διαθέτουν, επικοινωνούν με φίλους και συγγενείς ακόμη και αν βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά. Οι νέοι αξιοποιούν την τεχνολογία για ν’ ακούσουν την αγαπημένη τους μουσική, να περιηγηθούν στην ψηφιακή βιβλιοθήκη για να καλλιεργήσουν τις γνώσεις τους αλλά και να καταγράψουν μοναδικές στιγμές της καθημερινότητά τους».
Η WIND, ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους με παρουσία στην ελληνική αγορά μεγαλύτερη των 24 ετών, δεν σταματά να επενδύει στα δίκτυα νέας γενιάς βασιζόμενη στην πεποίθηση πως οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών συμβάλλουν θετικά στην καθημερινή ζωή και εργασία των συνδρομητών της, βελτιώνοντας σημαντικά τη διαβίωσή τους, καθώς η επικοινωνία μαζί με τη συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο είναι τα θεμέλια της νέας ψηφιακής πραγματικότητας.
H αναβάθμιση του δικτύου σε 4G στη Σίκινο είναι μέρος των υποδομών νέας γενιάς που έχει προγραμματίσει η WIND σύμφωνα με το 5ετές επενδυτικό πλάνο της σε κινητή και σταθερή τηλεφωνία, ύψους 500 εκατ. Ευρώ.
.png)
Advertorial
- Αραχωβίτης σε εξεταστική: Ξέρω ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες, δεν είμαι εισαγγελέας…
- Ποια είναι η ρήτρα αποχώρησης για όποια ομάδα θέλει να φύγει από τη Euroleague
- Αιγάλεω: 96χρονη περιλούστηκε με εύφλεκτο υγρό και αυτοπυρπολήθηκε
- Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν σε οικία σχεδόν 30 κιλά κάνναβη και 490 γραμμάρια κοκαΐνη – Μία σύλληψη
- ΠΑΣΟΚ: Αίτημα σύγκλησης της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, παρουσία Τσιάρα, για τη MERCOSUR
- Μπλόκα: «Λευκός καπνός» για συνάντηση των αγροτών με τον πρωθυπουργό
- Φθηνά τη γλίτωσαν: Τα «σκληρά» αστεία της Νίκι Γκλέιζερ που δεν ακούστηκαν στις Χρυσές Σφαίρες
- Ολυμπιακός: Το «ξεμούδιασμα», η επιστροφή του Νιλικίνα και οι αγκαλιές του Βεζένκοφ με Καλάθη και «Πόκου» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442