Προστασία πρώτης και δεύτερης κατοικίας ζητά η Ένωση Κεντρώων
Η Ένωση Κεντρώων υπογραμμίζει πως θα πρέπει να ανασταλούν οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις μέχρι να νομοθετηθεί η προστασία της πρώτης και δεύτερης κατοικίας.
Την προστασία της πρώτης κατοικίας ασχέτως ποσού και της δεύτερης κατοικίας για κάθε οικογένεια με παιδιά και την άμεση αναστολή πλειστηριασμών και κατασχέσεων, μέχρι η Βουλή να ψηφίσει νόμο για την προστασία πρώτης και δεύτερης κατοικίας ζητά η Ένωση Κεντρώων με ανακοίνωσή της.
«Όταν λέμε προστασία, να σταματήσει κάθε διεκδίκηση των τραπεζών στην πρώτη και δεύτερη κατοικία και να προστατεύεται και ο εγγυητής που πιθανώς υπάρχει» υπογραμμίζει η Ένωση Κεντρώων και σημειώνει πως «αν αυτά δεν γίνουν, τότε η Ελλάδα θα μπει στο 2018 με το ζήτημα αυτό να κυοφορεί συνθήκες εμφυλίου και κοινωνικής διάλυσης».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας