Λάρισα: Χιλιάδες επισκέπτες στο «Πάρκο των Ευχών»
Με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα φωτίστηκε ο ουρανός της Λάρισας το βράδυ του Σαββάτου, όπου εγκαινιάστηκε το Χριστουγεννιάτικο «Πάρκο των Ευχών».
Με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα φωτίστηκε ο ουρανός της Λάρισας το βράδυ του Σαββάτου, όπου εγκαινιάστηκε το Χριστουγεννιάτικο «Πάρκο των Ευχών».
Χιλιάδες Λαρισαίοι και επισκέπτες από άλλες περιοχές της Ελλάδας κατέκλυσαν την κεντρική σκηνή του χριστουγεννιάτικου πάρκου, όπου ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης παρέδωσε το κλειδί του πάρκου στον Αϊ Βασίλη. Λίγα λεπτά μετά ακολούθησε συναυλία με τους Μύρωνα Στρατή και Μαλού διασκεδάζοντας τους επισκέπτες του πάρκου.
Η γιορτή της θεσσαλικής πόλης ξεκίνησε. Το πάρκο Αλκαζάρ μετατράπηκε σε ένα «παραμυθένιο χωρίο» γεμάτο με λαμπιόνια και χριστουγεννιάτικες μελωδίες, στο οποίο για ένα μήνα μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων.
Στο «Πάρκο των Ευχών» – έκτασης 64 στρεμμάτων – λειτουργούν 19 θεματικοί χώροι, όπως «το σπίτι του Άη-Βασίλη «η οικογένεια των χιονάνθρωπων», «η παραμυθοχώρα», «η μανιταροχώρα», «το ταχυδρομείο», «το εργαστήρι των ξωτικών», «το παιχνιδόκουτο» και πολλές άλλες, ενώ αναμφίβολα την παράσταση «κλέβει» το παγοδρόμιο που βρίσκεται πάνω στη λίμνη του πάρκου.
Καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών στο «Πάρκο των Ευχών» θα φιλοξενούνται διαδραστικά παιχνίδια, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο και πολλές άλλες εκδηλώσεις εμπνευσμένες από το πνεύμα των Χριστουγέννων και όχι μόνο.
ΑΠΕ,in.gr
- Τραμπ: Το σχέδιο για ένα νέο μπλοκ ισχύος με 5 μέλη
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)











































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442