Η Γουότφορντ «εμπόδιο» στη μετακίνηση του Μάρκο Σίλβα στην Έβερτον
Την πιθανότητα να διαπραγματευτεί την αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα, προκειμένου αυτός να αναλάβει την Έβερτον, απέρριψε η διοίκηση της Γουότφορντ.
Την πιθανότητα να διαπραγματευτεί την αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα, προκειμένου αυτός να αναλάβει την Έβερτον, απέρριψε η διοίκηση της Γουότφορντ.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Sky Sports, ο σύλλογος του Λίβερπουλ προσπαθεί να φέρει στο «Γκούντισον Παρκ» τον Πορτογάλο πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, ωστόσο θα πρέπει να αντιμετωπίσει τη διοίκηση της Γουότφορντ, η οποία δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Μάρκο Σίλβα δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να προπονήσει τα «ζαχαρωτά». Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να παραιτηθεί και να πληρώσει αποζημίωση άνω των 10 εκατ. ευρώ στην ομάδα του, καθώς συμβόλαιο που έχει υπογράψει λήγει με το τέλος της σεζόν 2018/19.
in.gr
- Gift card από τα Public: Χριστούγεννα χωρίς το άγχος της επιλογής
- Ξεμπλοκάρει η οικοδομή – Σε ποιες περιοχές καταγράφεται η μεγαλύτερη αύξηση
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Σέιμπεν Λι – Οδεύει προς Εφές
- Περαιτέρω αναβάθμιση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά
- ΣΥΡΙΖΑ: Υπεύθυνη η κυβέρνηση για την ταλαιπωρία στην εθνική οδό
- Ο Ολυμπιακός, η «χρυσή» Εθνική και τα φοβερά επιτεύγματα – Ποια είναι η κορυφαία πολίστρια στον κόσμο, Φωτεινή Τριχά (vids)



