Η Ελλάδα και η Ιταλία προσφέρονται για επενδύσεις στις τράπεζες, δήλωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Atlas Merchant Capital, Μπομπ Ντάιαμοντ.
Μιλώντας στην τηλεόραση του πρακτορείου Bloomberg, ο Ντάιαμοντ είπε, μεταξύ άλλων, ότι αναζητά ευκαιρίες στην Ευρώπη, ιδιαίτερα σε χώρες, όπως η Ελλάδα, όπου η εταιρεία του έχει ήδη επενδύσει (σ.σ.: στην Credicom, τη μονάδα καταναλωτικών δανείων της Credit Agricole, από την οποία και την απέκτησε) και στην Ιταλία, όπου αναζητεί συμφωνίες.
«Θεωρούμε ότι τόσο η Ελλάδα όσο και η Ιταλία βρίσκονται σε ένα σημείο, όπου είναι ώρα να επενδύσεις στις τράπεζες ξανά» σημείωσε, προσθέτοντας: «Αναπτύσσουμε την τεχνολογία για να είμαστε μία αληθινά ανταγωνιστική τράπεζα, δεχόμενοι καταθέσεις και χορηγώντας δάνεια σε μικρές επιχειρήσεις. Υπάρχουν ευκαιρίες αντίστοιχες με αυτή στην Ιταλία και εργαζόμαστε με πολλούς ανθρώπους εκεί».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας