Την αδυναμία της κυβέρνησης να υποστηρίξει τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της ΔΕΘ σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, συμπληρώνοντας πως «όλα όσα είπε ο κ. Τσίπρας δεν άντεξαν ούτε τρεις ημέρες», καθώς «τη Δευτέρα και την Τρίτη, με ευθύνη της κυβέρνησης, η Ελλάδα έδωσε σε όλο τον κόσμο την εικόνα μιας χώρας, που όχι μόνο δεν θέλει επενδύσεις, αλλά τις αντιμάχεται με όρους 15μελούς».
Το ΠΑΣΟΚ, τονίζει πως η ανάπτυξη είναι το κεντρικό ζητούμενο της χώρας και χωρίς επενδύσεις δεν γίνεται να επιτευχθεί, ενώ παράλληλα σημειώνει πως τα διαρκή εμπόδια, δεν μπορεί να είναι καμώματα υπουργών αλλά συλλογική ευθύνη. «Οι επιταγές που μοίραζε επί 5 χρόνια ο κ. Τσίπρας ήταν ακάλυπτες και τώρα μεταχρονολογούνται. Η εξοντωτική υπερφορολόγηση και οι κατασχέσεις μαζί με το φόρο-ασφαλιστικό έκτρωμα Κατρούγκαλου, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε υστέρηση εσόδων και φέρνουν τα ψηφισμένα μέτρα πιο κοντά», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ.
Καταληκτικά σημειώνεται πως «η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα δεν μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα στη νέα εποχή γιατί είναι όμηρος απατηλών υποσχέσεων, ιδεοληπτικών εμμονών και φυσικά των ίδιων των επιλογών της. Όσο γρηγορότερα φύγουν τόσο το καλύτερο».
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.