Μαξίμου: Αρχίζει η προετοιμασία για τη ΔΕΘ
Εντείνονται οι προετοιμασίες στο Μέγαρο Μαξίμου τόσο για την παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, τον Σεπτέμβριο, όσο και για το επόμενο περιφερειακό συνέδριο, που θα γίνει στην Κρήτη, 20 και 21 Σεπτεμβρίου.
Εντείνονται οι προετοιμασίες στο Μέγαρο Μαξίμου τόσο για την παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, τον Σεπτέμβριο, όσο και για το επόμενο περιφερειακό συνέδριο, που θα γίνει στην Κρήτη, 20 και 21 Σεπτεμβρίου.
Ο πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη για διάστημα περίπου μίας εβδομάδας -και όχι του καθιερωμένου 48ωρου- στη διάρκεια της οποίας θα έχει επαφές με τοπικούς φορείς.
Είναι η πρώτη ΔΕΘ από τότε που άρχισε να λειτουργεί το γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.
Κατά την παραμονή του πρωθυπουργού στην πόλη, αλλά και στην ομιλία του, θα επιχειρηθεί η προβολή του κυβερνητικού έργου, ειδικά σε θέματα που αφορούν χρονίζοντα προβλήματα της Θεσαλλονίκης (απόδοση στρατοπέδων, ΟΑΣΘ, Μετρό κ.α.), όπως ανέφεραν
κυβερνητικές πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Αναφορικά με την προετοιμασία του επόμενου περιφερειακού συνεδρίου, στην Κρήτη μεταβαίνει αύριο, Τρίτη, ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, ενώ είχε προηγηθεί συνεργασία με τον περιφερειαρχη Σταύρο Αρναουτάκη, την περασμένη Παρασκευή στο Μέγαρο Μαξίμου.
Αύριο, Τρίτη, ο Χρ. Βερναρδάκης θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς, όπως επίσης και σύσκεψη με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί και τα τοπικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τι είπε ο Σπανούλης για τη μεγάλη νίκη επί της Παρί και τη μεταγραφή του Τζόσεφ
- Κικίλιας: «Η ασφάλεια των επιβατών είναι πρώτα και πάνω από όλα» – Τι είπε για αγρότες και Τσίπρα
- Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του έπειτα από μέρες αναζήτησης – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Ποιο ChatGPT, έρχεται το… ChatCR7: Τεράστια συμφωνία του Ρονάλντο με εταιρία τεχνητής νοημοσύνης (pics)
- Πούτιν, Τραμπ ή αδέσμευτος; – Ιδού το ερώτημα για Μόντι
- Κακοκαιρία Byron: Υδροστρόβιλος «σάρωσε» οικισμό στο Ηράκλειο Κρήτης
- H Meta εγκαταλείπει το metaverse – Απολύσεις καθώς το όραμα σβήνει
- Κιμ Κατράλ: Η 69χρονη Σαμάνθα του «Sex And The City» ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για 4η φορά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442