Τα κόρνερ «πρόδωσαν» την ΑΕΚ στην ήττα από την ΤΣΣΚΑ
Από δύο στημένες φάσεις η ΑΕΚ, έχασε με καθαρό σκορ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η υπόθεση πρόκριση στα play off του Champions League έγινε εξαιρετικά δύσκολη. Η «Ένωση» μπροστά στο κοινό της στο ΟΑΚΑ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και έχασε 2-0 από τους Ρώσους στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Ο Τζαγκόεφ (45’) και Βερνμπλουμ (56’) τα γκολ για την ΤΣΣΚΑ που είναι αγκαλιά με την πρόκριση.
Από δύο στημένες φάσεις η ΑΕΚ, έχασε με καθαρό σκορ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η υπόθεση πρόκριση στα play off του Champions League έγινε εξαιρετικά δύσκολη. Η «Ένωση» μπροστά στο κοινό της στο ΟΑΚΑ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και έχασε 2-0 από τους Ρώσους στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Ο Τζαγκόεφ (45’) και Βερνμπλουμ (56’) τα γκολ για την ΤΣΣΚΑ που είναι αγκαλιά με την πρόκριση.
Από δύο στημένες φάσεις η ΑΕΚ, έχασε με καθαρό σκορ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η υπόθεση πρόκριση στα play off του Champions League έγινε εξαιρετικά δύσκολη.
Η «Ένωση» μπροστά στο κοινό της στο ΟΑΚΑ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και έχασε 2-0 από τους Ρώσους για τον 1ο αγώνα του Γ’ προκριματικού γύρου. Ο Τζαγκόεφ (45’) και Βερνμπλουμ (56’) τα γκολ για την ΤΣΣΚΑ που είναι αγκαλιά με την πρόκριση.
Η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της. Την πρώτη καλή ευκαιρία την έχασε στο 19’. Ο Χριστοδουλόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με τον Ακινφέεφ, αλλά άργησε υπερβολικά και έδωσε την ευκαιρία στον τερματοφύλακα της ΤΣΣΚΑ να διώξει.
Στο 28’ οι Ρώσοι έφτασαν μια ανάσα από το γκολ. Ο Βέρνμπλουμ έξω από την περιοχή σούταρε η μπάλα κόντραρε στον Σιμόες και κατέληξε στο δοκάρι. Κι ενώ το ημίχρονο θα λήξει ισόπαλο, η ΤΣΣΚΑ ισοφάρισε στην τελευταία φάση. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Βάσιν έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πήγε στον αμαρκάριστο Τζαγκόεφ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΤΣΣΚΑ μπήκε πιο δυνατά και ευδοκίμησε να πετύχει γρήγορα ένα δεύτερο τέρμα. Στο 56’ ο Βιτίνιο εκτέλεσε το κόρνερ κι ο Βέρνμπλουμ νίκησε τον Ανέστη κι έκανε το 2-0.
Η ΑΕΚ φάνηκε ότι της στοίχισε το γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στην επανάληψη ήταν ακίνδυνη επιθετικά.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας