Συνελήφθη 30χρονος για καταστροφή ακυρωτικών μηχανημάτων στο τραμ
Συνελήφθη επ' αυτοφώρω το απόγευμα της Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, 30χρονος υπήκοος Ιράκ, ο οποίος προξένησε φθορές σε δύο ακυρωτικά μηχανήματα στην αποβάθρα του τραμ.
Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, 30χρονος υπήκοος Ιράκ, ο οποίος προξένησε φθορές σε δύο ακυρωτικά μηχανήματα στην αποβάθρα του τραμ.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε, από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Ασφάλειας Αττικής, ποινική δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της αντίστασης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.