Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Καλούνται ιδιώτες για να σώσουν το Πεδίον του Άρεως
Την εφαρμογή ενός ρεαλιστικού σχεδίου για την αναβάθμιση του Πεδίου του Άρεως έτσι ώστε να αυξηθεί η επισκεψιμότητά του επιχειρεί η Περιφέρεια Αττικής. Έχουν ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για την προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για την καθαριότητα των χώρων του πάρκου, αλλά και των κτιρίων και εγκαταστάσεων εντός αυτού, ενώ παράλληλα η φύλαξη του χώρου έχει ανατεθεί σε ιδιωτική εταιρεία.
Την εφαρμογή ενός ρεαλιστικού σχεδίου για την αναβάθμιση του Πεδίου του Άρεως έτσι ώστε να αυξηθεί η επισκεψιμότητά του επιχειρεί η Περιφέρεια Αττικής.
Έχουν ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για την προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για την καθαριότητα των χώρων του πάρκου, αλλά και των κτιρίων και εγκαταστάσεων εντός αυτού, ενώ παράλληλα η φύλαξη του χώρου έχει ανατεθεί σε ιδιωτική εταιρεία, σύμφωνα με την Καθημερινή.
Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, τάχθηκε επίσης υπέρ εμπορικών χρήσεων εντός του πάρκου.
Η κατάσταση όσον αφορά την καθαριότητα και τη φύλαξη στο Πεδίον του Άρεως είναι αισθητά βελτιωμένη το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς ιδιωτικά περιπολικά βρίσκονται «εγκατεστημένα» στις εισόδους του πάρκου, που κλείνει μετά τις 11 το βράδυ.
Για την αστυνόμευση του χώρου πραγματοποιούνται τακτικές περιπολίες
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.