Καλούνται ιδιώτες για να σώσουν το Πεδίον του Άρεως
Την εφαρμογή ενός ρεαλιστικού σχεδίου για την αναβάθμιση του Πεδίου του Άρεως έτσι ώστε να αυξηθεί η επισκεψιμότητά του επιχειρεί η Περιφέρεια Αττικής. Έχουν ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για την προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για την καθαριότητα των χώρων του πάρκου, αλλά και των κτιρίων και εγκαταστάσεων εντός αυτού, ενώ παράλληλα η φύλαξη του χώρου έχει ανατεθεί σε ιδιωτική εταιρεία.
Την εφαρμογή ενός ρεαλιστικού σχεδίου για την αναβάθμιση του Πεδίου του Άρεως έτσι ώστε να αυξηθεί η επισκεψιμότητά του επιχειρεί η Περιφέρεια Αττικής.
Έχουν ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για την προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για την καθαριότητα των χώρων του πάρκου, αλλά και των κτιρίων και εγκαταστάσεων εντός αυτού, ενώ παράλληλα η φύλαξη του χώρου έχει ανατεθεί σε ιδιωτική εταιρεία, σύμφωνα με την Καθημερινή.
Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, τάχθηκε επίσης υπέρ εμπορικών χρήσεων εντός του πάρκου.
Η κατάσταση όσον αφορά την καθαριότητα και τη φύλαξη στο Πεδίον του Άρεως είναι αισθητά βελτιωμένη το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς ιδιωτικά περιπολικά βρίσκονται «εγκατεστημένα» στις εισόδους του πάρκου, που κλείνει μετά τις 11 το βράδυ.
Για την αστυνόμευση του χώρου πραγματοποιούνται τακτικές περιπολίες
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας