Παράταση εν όψει για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων
Την Τετάρτη αναμένεται να ληφθούν οι αποφάσεις για την παράταση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων και πρόκειται να ανακοινωθούν έως την Παρασκευή που λήγει η αρχική προθεσμία.
Την Τετάρτη αναμένεται να ληφθούν οι αποφάσεις για την παράταση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων και πρόκειται να ανακοινωθούν έως την Παρασκευή που λήγει η αρχική προθεσμία.
Η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου θα δεχθεί την Τετάρτη τις σχετικές εισηγήσεις για την παράταση προκειμένου να ληφθούν οι αποφάσεις, όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ.
Σε κάθε περίπτωση, όπως επισημαίνουν αρμόδιοι παράγοντες, η παράταση θα είναι λίγων ημερών, ενώ θεωρείται απίθανο να διαρκέσει πέραν του δευτέρου δεκαημέρου του Ιουλίου, κάτι που ζητούν οι Ενώσεις των Λογιστών και των Φοροτεχνικών. Πιθανό θεωρείται το ενδεχόμενο να διαρκέσει ως την 14 Ιουλίου.
Η υφυπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε ότι αναμένεται να κατατεθεί τροπολογία στη Βουλή που θα προβλέπει την επιστροφή των παραβόλων που κατέβαλαν οι ιδιοκτήτες ΙΧ που ήταν στη λίστα των διασταυρώσεων με τα ανασφάλιστα.
Επίσης, αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα γίνουν στο παράβολο των 250 ευρώ, το οποίο πλέον πρόκειται να κλιμακωθεί ανάλογα με το μέγεθος του κυβισμού των οχημάτων. Ετσι, σύμφωνα με διευκρινίσεις, το παράβολο θα ορισθεί στα 100 ευρώ για δίτροχα έως 250 κυβικά εκατοστά, στα 150 ευρώ για όλα τα υπόλοιπα δίτροχα, στα 200 ευρώ για τα ΙΧ αυτοκίνητα κάτω των 1.000 κυβικών και σε 250 ευρώ για όλα τα υπόλοιπα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές
- Παυλόπουλος: Η Δικαστική Εξουσία απομακρύνεται επικίνδυνα από τις ρίζες της χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Γιατί τα ζευγάρια τσακώνονται περισσότερο τα Χριστούγεννα;
- Καρίμ Χαν: Καταγγέλλει ότι τον απείλησε υψηλόβαθμος Βρετανός αξιωματούχος για την έρευνα σχετικά με το Ισραήλ
- Μυστικές συναντήσεις μεταξύ του FBI και του κορυφαίου διαπραγματευτή της Ουκρανίας
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν ένας Οργανισμός στοχοποιεί μια υπάλληλο (Τυχεροπούλου) και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα
- Ολυμπιακός: Το πρωί της Κυριακής (14/12) η άφιξη του Μόντε Μόρις στην Ελλάδα
- HOTEΛ ΕΛVIRA: Το μυστήριο με το νησί όπου διαδραματίζεται η πιο feelgood σειρά της ελληνικής τηλεόρασης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442