Μικρές απώλειες κατέγραψε το Χρηματιστήριο την Πέμπτη
Μικρές απώλειες σημείωσε την Πέμπτη το Χρηματιστήριο Αθηνών, το οποίο, παρά τις πιέσεις που δέχτηκε, κατάφερε να περιορίσει την πτώση του, βρίσκοντας στηρίγματα στις εξελίξεις γύρω από το σημερινό Eurogroup. O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 799,73 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,15%.
Μικρές απώλειες σημείωσε την Πέμπτη το Χρηματιστήριο Αθηνών, το οποίο, παρά τις πιέσεις που δέχτηκε, κατάφερε να περιορίσει την πτώση του, βρίσκοντας στηρίγματα στις εξελίξεις γύρω από το σημερινό Eurogroup.
O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 799,73 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,15%.
Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 73,6 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 105,2 εκατ. μετοχές.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,28%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,48%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές των Ελληνικών Πετρελαίων (+3,09%), της Λάμδα (+2,80%) και της Grivalia (+1,55%).
Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Τέρνα Ενεργειακή (-3,19%), της Εθνικής (-2,57%) και του ΟΤΕ (-1,52%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες Πετρελαίου και Αερίου (+1,35%) και Ταξιδίων και Αναψυχής (+1,27%).
Αντιθέτως, τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τηλεπικοινωνιών (-1,51%) και Πρώτων Υλών (-1,38%).
Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν οι μετοχές της Εθνικής (43,9 εκατ. τεμάχια) και της Πειραιώς (28 εκατ. τεμάχια).
Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν οι μετοχές της Εθνικής (15,1 εκατ. ευρώ) και της Alpha Bank (12,8 εκατ. ευρώ).
Ανοδικά κινήθηκαν 49 μετοχές, πτωτικά 45 και 146 παρέμειναν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Moda Bagno (+25,34%), Ιντερτεκ (+20,63%) και Κτήμα Λαζαρίδη (+9,97%).
Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Παΐρης (-14,91%), Inform Λύκος (-11,58%) και Επίλεκτος (-7,31%).
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας