Εφεση Παναθηναϊκού για το… μισοάδειο κουτάκι μπίρας
Μετά τη «βαριά καμπάνα» που επέβαλε στον Παναθηναϊκό η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία θα ασκήσει έφεση, κατά της απόφασης για τη βαριά τιμωρία του, ενώ παράλληλα τόνισε ότι αποτελεί σταθερά το εξιλαστήριο θύμα, παραθέτοντας μια σειρά από πρόσφατες τιμωρίες του.
Μετά τη «βαριά καμπάνα» που επέβαλε στον Παναθηναϊκό η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία θα ασκήσει έφεση, κατά της απόφασης για τη βαριά τιμωρία του, ενώ παράλληλα τόνισε ότι αποτελεί σταθερά το εξιλαστήριο θύμα, παραθέτοντας μια σειρά από πρόσφατες τιμωρίες του.
Η ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός έχει ως εξής:
«Μετά την εξοντωτική ποινή που επέβαλε στον Παναθηναϊκό η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, η Π.Α.Ε. θα ασκήσει έφεση. Μέχρι τότε μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε:
-Τη σεζόν 2014-15 για την προκλητική συμπεριφορά του προπονητή της αντίπαλης ομάδας που ξεσήκωσε τον κόσμο, με μηδενισμό, αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 100.000 ευρώ πρόστιμο (για το ματς Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που ολοκληρώθηκε με νίκη της ομάδας μας με 2-1).
-Τη σεζόν 2015-16 για μια φωτοβολίδα με μηδενισμό, αφαίρεση τριών βαθμών, τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 190.000 ευρώ πρόστιμο, μαζί την απόφαση του Υφυπουργού Κοντονή να κλείσει τη Θύρα 13 μέχρι τη λήξη της σεζόν μαζί με επιπλέον 90.000 ευρώ πρόστιμο (για το ματς Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που δεν ξεκίνησε ποτέ).
-Την εφετινή σεζόν για ένα μισοάδειο κουτάκι μπίρα με μηδενισμό, αφαίρεση τριών βαθμών από τα play offs, αφαίρεση δύο βαθμών από τη νέα σεζόν, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 41.500 ευρώ πρόστιμο (για το ματς Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ που διεκόπη ενώ η ομάδα μας προηγούνταν 1-0).
Ο Παναθηναϊκός, επειδή δεν επιδιώκει να έχει σχέσεις με την κυβέρνηση, την ΕΠΟ και την αθλητική Δικαιοσύνη, αποτελεί σταθερά το εξιλαστήριο θύμα πάνω στο οποίο εφαρμόζονται σε ετήσιο βαθμό οι πλέον αυστηρές ποινές».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συμφώνησε με την ΑΕΚ και έρχεται στην Ελλάδα ο Σαχαμπό!
- Δένδιας: Η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά τη «διαρκή» NAVTEX από την Τουρκία
- Κλινική απόδειξη για μια Ελληνική Καινοτομία
- Στον κλοιό της Kristin η χώρα – Έρχονται διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας τα επόμενα 24ωρα
- Live Streaming: Η κλήρωση του Ολυμπιακού για τα play offs του Champions League
- Ψήφισμα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας για την απώλεια του Δημάρχου Φιλιατών