
Ο Γερμανός Μπριχ διαιτητής του τελικού του Champions League
...
Ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ επιλέχθηκε από την UEFA να διευθύνει τον τελικό του Champions League μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους, που θα γίνει στις 3 Ιουνίου στο «Μιλένιουμ» του Κάρντιφ. Ο 41χρονος διαιτητής, που είναι διεθνής από το 2007, θα «σφυρίξει» για πρώτη φορά στην καριέρα του τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, πριν τρία χρόνια όμως είχε διευθύνει τον τελικό του Europa League, ανάμεσα στη Σεβίλη και την Μπενφίκα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Super League: Η βαθμολογία μετά την 17η αγωνιστική (pic)
- Βόλος – Ατρόμητος 0-3: Ανάσα για τους Περιστεριώτες στο Πανθεσσαλικό
- LIVE: Μπράιτον – Μπόρνμουθ
- Για μία ακόμη φορά βασικός στο All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Οι πεντάδες Ανατολής και Δύσης
- Ένα «σκαλοπάτι» ψηλότερα…
- Βλάχος: «Δεν μπορώ να διαλέξω αντίπαλο στα ημιτελικά, από εμάς εξαρτάται η πρόκριση» (vid)
- Παναθηναϊκός και Λεβαδειακός στη μάχη της 4ης θέσης – Το υπόλοιπο πρόγραμμα
- Μαρόκο: Βασιλική υποδοχή για τα «λιοντάρια του Άτλαντα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)















































![Καραμπόλα περισσότερων από 100 αυτοκινήτων στο Μίσιγκαν – Οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στα οχήματα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/michigan-visibility-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442