Τουρκογιώργης-Μιτζέλος-Νικολάου-Θαλασσινός για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής
...
Τέσσερις παλιοί, καλοί φίλοι, o Άκης Τουρκογιώργης, ο Αντώνης Μιτζέλος, ο Γιάννης Νικολάου και ο Παντελής Θαλασσινός αποφάσισαν να συναντηθούν επί σκηνής, για πρώτη φορά και για μια μόνο βραδιά, στη μουσική σκηνή Κρεμλίνο του Πειραιά, στις 21 Απριλίου 2017.
Μετά από μια δύσκολη επιλογή τραγουδιών λόγω του μεγέθους του ρεπερτορίου και των τεσσάρων καλλιτεχνών και δημιουργών, θα παρουσιάσουν κομμάτια που έχει αγαπήσει το κοινό, ιδωμένα με σύγχρονο μουσικό πρίσμα. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τραγούδια από τους Τερμίτες, τους Λαθρεπιβάτες, τους Socrates, καθώς και από την προσωπική πορεία του καθενός, αλλά και αγγλόφωνα κλασικά ροκ κομμάτια. Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα στήθηκε στη θρυλική Φοντάνα στο Πασαλιμάνι και η παράσταση είναι κυρίως κιθαριστική.
Παίζουν οι μουσικοί :
Βαγγελης Παπαχριστόπουλος – τυμπανα
Λεωνίδας Φιλίντας – Μπασο
Μάκης Γιούλης – ντραμς
Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση την Παρασκευή 21 Απριλίου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 20/04 και οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.
Κρεμλίνο, Καραϊσκου 119, Πειραιάς
Τηλ. 210 410 0010
Γενική είσοδος : 12 ευρώ με μπύρα ή κρασι
Φοιτητικό εισιτήριο / Ανέργων : 10 ευρώ
Προπώληση : viva.gr
Ώρα έναρξης 23:00
entertainment.in.gr
- Κίνα: Στρατιωτικές πτήσεις μεγάλης κλίμακας γύρω από την Ταϊβάν
- Το Ισραήλ προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι τα αποθέματά του σε πυραύλους αναχαιτίσεων εξαντλούνται επικίνδυνα
- Τα ΗΑΕ αναφέρουν ότι η πυρκαγιά σε εγκατάσταση πετρελαίου στο Αμπού Ντάμπι τέθηκε υπό έλεγχο
- Ο στρατός του Ισραήλ λέει πως σκότωσε δεκάδες μαχητές της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο
- Η Γερμανία δεν συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε, δήλωσε ο Μερτς
- Γιορτή σήμερα 15 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο




