Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη πρόκριση του Όρεγκον στη March Madness του Κολλεγιακού Πρωταθλήματος. Ο 21χρονος ομογενής γκαρντ οδήγησε τους Ducks στη νίκη με 75-72 επί του Rhode Island έχοντας 27 πόντους με 5/9 βολές, 5/5 δίποντα και 4/5 τρίποντα. Μάλιστα ήταν εκείνος που ευστόχησε σε δύο τρίποντα στο τέλος, το δεύτερο στα 38’’ πριν τη λήξη, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Επίσης είχε 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 4 λάθη σε 35 λεπτά. Στους «16» θα αντιμετωπίσει το Μίτσιγκαν.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Ολυμπιακός έχει ένα σημαντικό καλοκαίρι σχετικά με τις ανανεώσεις – Ο Τόμας Γουόκαπ που θα κάνει την αρχή, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ και τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται.
Ξεκινούν τα play offs 1-4 με δύο ματσάρες σε Φάληρο και Τούμπα, καθώς ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό – Εκκίνηση και στα play offs 5-8