Νεκρός από το υπηρεσιακό όπλο του 40χρονος λοχίας ΕΠΟΠ στο Κιλκίς
Θανάσιμα τραυματίστηκε με το υπηρεσιακό όπλο του, στις 05:40 της Δευτέρας, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού, 40χρονος επαγγελματίας οπλίτης-λοχίας ΕΠΟΠ που υπηρετούσε σε μονάδα της 71ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας «Πόντος», στη Νέα Σάντα Κιλκίς.
Θανάσιμα τραυματίστηκε με το υπηρεσιακό όπλο του, στις 05:40 της Δευτέρας, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού, 40χρονος επαγγελματίας οπλίτης-λοχίας ΕΠΟΠ που υπηρετούσε σε μονάδα της 71ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας «Πόντος», στη Νέα Σάντα Κιλκίς.
Σύμφωνα με το ΓΕΣ, οι συνθήκες θανάτου και τα αίτια της ενέργειας του υπαξιωματικού (X.E.) διερευνώνται από τις αρμόδιες στρατιωτικές υπηρεσίες.
Παράλληλα, το ΓΕΣ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 40χρονου λοχία ΕΠΟΠ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- «Ανόητη, επιφανειακή και υπέροχη» – Η Σίντι Κρόφορντ στα 60 της και η μακρινή συγγένεια με τον Καρλομάγνο
- Betsson: Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση για το στοίχημα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (24/2): Πού θα δείτε το Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός και το παιχνίδι του Τσιτσιπά
- Επίσκεψη Γεραπετρίτη στις ΗΠΑ – Με ποιους θα συναντηθεί
- ΣΥΡΙΖΑ: Να μην υπάρξει εμπλοκή της Ελλάδας σε ενδεχόμενο πόλεμο εναντίον του Ιράν
- Ψάχνει σπουδαία ανατροπή στο Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
- Σμαράγδα Καρύδη – Γιώργος Καπουτζίδης: Το μαγικό τους ταξίδι στη Σρι Λάνκα
- Hydra in the Spotlight as Brad Pitt Films on Island
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442